Raluca Podea, experiență paranormală cu spiritul tatălui! Are dovada

Raluca Podea, ultimul iepuraș Playboy, a avut o experiență de-a dreptul bizară, la scurt timp de la moartea tatălui ei. Blondina susține că spiritul tatălui ei a apărut pe o filmare video, sub forma unui abur. 

stanga
dreapta
image
raluca podea  (2) jpg
raluca podea  (1) jpg
raluca podea  (3) jpg
raluca podea  (5) jpg
raluca podea jpg
raluca podea 0 jpeg
raluca podea jpeg
raluca podea jpeg
raluca podea masterchef jpeg
raluca podea jpeg
4 raluca podea la masterchef 1 jpg jpeg
Raluca Podea a luat şorţul Mastechef jpeg

Tatăl Ralucăi Podea a încetat din viață în urmă cu două săptămâni, după ce, timp de trei ani, bărbatul s-a luptat cu o boală necruțătoare. Blondina s-a străduit să-i ofere părintelui ei cele mai bune îngrijiri, astfel că montase în încăperea acestuia o cameră de filmat, pentru a-l putea supraveghea. 

Citește și De ce a murit tatăl Ralucăi Podea. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei

La scurt timp după moartea tatălui ei, fiul Ralucăi Podea a observat că aparatul de filmat, ce rămăsese în cămăruța decedatului, detecta senzori de mișcare. Atunci când băiatul s-a uitat mai atent pe filmare a observat un abur care plutea prin încăperea unde s-a stins din viață bunicul său. 

M-a sunat David să-mi zică că mami cineva e în cameră, se mișcă, eu vedeam că se mișcă senzorul, venise în vizită. Am filmarea pe telefon. În timp ce ne uitam amândoi pe cameră am filmat o parte în care se vede energie, se vede un abur care vine și pleacă. Acel abur mișca senzorul pe cameră”, a spus Raluca Podea, pentru Can Can. 

Citește și Raluca Podea, în doliu. Tatăl ei a murit. Mesajul dureros al vedetei

Raluca Podea a fost foarte afectată de moartea tatălui

Raluca Podea a suferit o dramă copleșitoare, atunci când tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu trei ani. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință și că din acel moment a dobândit o teamă că s-ar putea îmbolnăvi și ea. 

„Eu sunt un om puternic, dar de când am aflat cu tata, m-am schimbat enorm de mult, pentru că trăiesc fiecare clipă, am momente când mă gândesc că poate am și eu ceva! Adică, atât timp cât stai într-un cerc și vezi oameni cu suferință, deja clachezi psihic.”, a declarat Raluca Podea. 

Raluca Podea a anunțat moartea tatălui ei, la începutul acestei luni, pe 8 mai. Vedeta a făcut tristul anunț prin intermediul rețelelor de socializare. Părintele blondinei suferea de cancer la stomac, boală cu care a fost diagnosticat cu trei ani în urmă. Medicii nu i-au dat prea multe șanse, fiind vorba de o tumoare care evoluase foarte mult, totuși părintele Ralucăi a reușit să ducă boala timp de trei ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png