Raluca Podea, în doliu. Tatăl ei a murit. Mesajul dureros al vedetei

Raluca Podea trece prin clipe grele. Tatăl vedetei a murit, aşa cum a anunţat chiar ea, duminică (8 mai), pe o reţelea socială. Bărbatul era grav bolnav de ceva vreme şi iată că, deşi Raluca a luptat pentru a-şi salva părintele, nu s-a putut face nimic. 

image
Raluca Podea este în doliu foto: captură tv

Tatăl Ralucăi Podea a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoare la stomac, însă familia a ales să nu îi spună bărbatului adevărul. El a crezut că suferă de gastrită. La vremea aceea, medicii i-au mai dat doar câteva luni de trăit. Cu ajutorul tratamentelor şi a unor operaţii, tatăl Ralucăi Podea a reuşit să treacă peste mai multe momente critice. Din nefericire, nu a învins boala cruntă şi a murit, aşa cum a anunţat Raluca printr-un mesaj dureros. 

"Doamne! Te rog, ţine-l pe Tata în braţele tale iubitoare şi lasă-l să se odihnească în pace în raiul tău frumos. De asemenea, anunţă-l că fiul/fiica lui îl ţine mereu în rugăciunile sale. Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în braţele tale iubitoare. Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină!", au fost cuvintele publicate de Raluca Podea, pe contul său de Facebook. 

Tatăl Ralucăi Podea, în stare gravă înainte de Paşte

La scurt timp după Paşte, Raluca Podea a povestit că starea tatălui ei este un extrem de gravă şi medicii i-au spus să se pregătească pentru ce e mai rău. Bărbatul era deja o legumă şi nu mai putea face nimic, din cauza bolii sale. 

„Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor", a declarat Raluca Podea, la emisiunea lui Teo Trandafir. 

Citeşte şi Prin ce coșmar a trecut Raluca Podea: “Am albit când l-am operat pe David”

Starea de sănătate s-a agravat şi după ce bărbatul a făcut şi Covid şi a stat intubat. El ajunsese să cântărească, conform spuselor Ralucăi, 40 de kilograme şi avea semi-pareză pe partea dreaptă.

"Starea lui s-a degradat acum câteva luni, după ce a făcut COVID. L-au intubat, a fost o perioadă mai dificilă, a trecut cu bine. Au fost momente când mă suna și îmi cerea ajutorul (...) Tata are 40 de kilograme. Tumora este foarte mare, are semi-pareză pe partea dreaptă”, a completat Raluca Podea. 

Familia nu i-a spus că suferă de cancer

Vedeta de 35 de ani a mai povestit că, din 2019 când au aflat că tatăl ei are cancer, ea şi mama ei au decis să nu îi spună adevărul. Astfel, bărbatul a crezut că are doar gastrită, deşi el avea o tumoare foarte mare la stomac. Raluca şi-a amintit că vestea că tatăl ei e pe moarte a afectat-o atât de tare, încât a albit instant. 

"În 2019 ne-am dat seama (n. red. că are probleme de sănătate). Am fost toți trei, i-a făcut endoscopie, eu nu eram pregătită de ceea ce o să urmeze. Mi-a zis din start, tatăl tău are cancer. Mi s-a făcut rău. Mi-a explicat că este o tumoră foarte mare, că mai are de trăit 6-9 luni. Asta se întâmpla în 2019. A fost cumplit pentru mine. Eu m-am albit în cap instant", a mărturisit Raluca Podea.

Citeşte şi: EXCLUSIV Raluca Podea, prima vedetă care s-a testat după ce Cătălin Măruță a anunțat că are Covid-19

În plus, blonda a umblat peste tot, la toţi medicii, chiar şi în străinătate, cu tatăl ei. Bărbatul a fost operat de mai multe ori, inclusiv în 2020, când i-au fost scoase trei coaste. Cât despre mama ei, Raluca a povestit că femeii îi este greu, deşi este o fire puternică.

"Eu chiar mă ocup de tata și merg cu el la spital. Este o perioadă destul de grea. Am mascat-o parțial, eu în sufletul meu nu eram ok. Mama îmi spune și acum că trebuie să fiu puternică. Nu pot, am fost cu el la toate investigațiile. Am apelat și pe afară, nimeni nu i-a dat mai mult de 9 luni de trăit. L-am operat în 2020, i-am scos trei coaste. El îmi zicea că tot are dureri, noi îi ziceam că poate s-a lovit când era tânăr, de aceea i-am scos coastele. El asta crede. Și mama este o femeie foarte puternică, dar când îl vezi neputincios, e greu. Ea îl ajută să mănânce, nu a fost bolnav niciodată", a încheiat Raluca Podea.

stanga
dreapta
raluca podea jpeg
raluca podea masterchef jpeg
raluca podea jpeg
4 raluca podea la masterchef 1 jpg jpeg
raluca podea 0 jpeg
raluca podea jpg
image
image
image
image
image
image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png