Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

brigitte si florin pastrama
Brigitte și Florin Pastramă

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă și fostă concurentă în emisiunea "Masterchef", în 2019, a trecut prin clipe dramatice cu bărețelul ei, David, în vârstă de 12 ani. Ea și-a dat toate economiile câștigate din concursul de la Pro TV și a fost nevoiă să-și vândă și mașina, căci băiețelul ei a avut grave probleme de sănătate. Era să moară de la o banală operație de apendicită.

”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca, în exclusivitate pentru Click!. Pentru că intervențiile au fost făcute la un spital privat, blonda a trebuit să plătească nu mai puțin de 10.000 de euro pentru fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef, aștia au fost banii!”, ne-a mai declarat ea. Raluca Podea nu are o viață tocmai ușoară, căci își crește băiețelul singură, de când acesta avea un an și opt luni. Raluca l-a făcut pe David pe când avea 21 de ani. Raluca spune că tatăl copilului ei, Valentin, a lăsat-o baltă și nici nu se interesează de micuț. Ba mai mult, acesta urmează să se căsătorească în curând cu o altă vedetă. Este vorba de Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss, căreia i-a dat deja inelul de logodnă.

image
Brigitte și Florin PastramăSursă foto: Arhivă personală

Vrea să o scuture pe Brigitte Pastramă de 100.000 de euro

Raluca Podea (33 de ani) mai este cunoscută în showbiz drept rivala de moarte a lui Brigitte Pastramă, blonda fiind fosta iubită a lui Florin Pastramă. Cele două se războiesc încă de pe vremea când Brigitte s-a cuplat cu Florin Pastramă la „Ferma”(Pro TV) și, mai nou, s-a ajuns chiar la plângeri făcute la Poliție, de ambele părți. Anul acesta, Raluca Podea a avut de luptat nu doar cu pandemia și cu Brigitte Pastramă.

Scandalul a luat proporții uriașe în ultimul timp, cele două rivale la inima lui Pastramă a ajungând de la amenințări pe față, direct la Poliție. Inițial, Brigitte Pastramă a anunțat că va merge la Poliție pentru a face o plângere pe numele Ralucăi Podea. Motivul ar fi fost că fosta iubită a afaceristului ar fi încercat să pună pe cineva să îi bată pe soții Pastramă. Imediat, Raluca Podea s-a dus și ea la secția 10 de Poliție și a depus o plângere penală împotriva fostului ei logodnic și a soției acestuia, solicitând și daune morale în bani familiei Pastramă. “Eu i-am dat în judecată și pe ea, și pe el le-am făcut plângere penală pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul inepții despre mine. Mi-au zis o să-ți arătm noi ție, o să vezi tu…!Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100.000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității”, a declarat Podea la acel moment. „Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei”, a declarat la rîndul ei și Brigitte. De altfel, Brigitte o acuză pe Podea că are încă bucurii la bărbatul ei și că blonda pândește orice ocazie ca să revină în brațele fostului iubit Florin Pastramă.

Citește și:

Pastramă, criză de gelozie din cauza lui Jador. Brigitte: ”L-a făcut terci". Ce a găsit Florin în telefonul soției

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE