Vedete care au rămas cu schele grave după COVID. Raluca Podea: «Am ficatul praf şi mi-a căzut tot părul din cap!»

image
Raluca Podea

Raluca Podea (34 de ani) trăieşte un coşmar după ce în urmă cu două luni a fost infectată cu noul coronavirus. A avut o formă medie de COVID şi a ajuns la Matei Balş. Acum, însă, se luptă cu sechelele post-covid. La ultimul control, i-au ieşit modificări la nivelul ficatului. În plus, vedeta şi-a pierdut aproape tot părul! Şi alte vedete au avut de suferit pe termen lung din cauza periculosului virus.

Raluca Podea, fosta concurentă de la Masterchef, s-a infectat cu Sars-CoV 2, în urmă cu mai bine de două luni, deşi era vaccinată cu schema completă încă din ianuarie. Simptomele au fost destul de grave, iar Raluca a fost nevoită să meargă la Matei Balş. Medicii i-au prescris tratament şi s-a tratat acasă. Acum, însă, vedeta se chinuie cu sechelele post Covid şi încearcă încă să se recupereze, la aproape trei luni după boală. Rezultatele la ultimele analize pe care le-a făcut au fost îngrijorătoare. Blonda are ficatul afectat, iar părul îi cade şi acum. „Am ficatul praf! Aşa mi-a ieşit la ultimele analize. M-a terminat Covid-ul ăsta! Părul îmi cade şi acum, mai puţin şi fac trei luni şi tot cade. Am rămas aproape cheală. Pun extensii”, a declarat vedeta pentru Exclusiv Vip, de la Prima TV.

image
Andrei Ștefanescu, printre primii artiști diagnosticați cu Covid-19

«Un implant mi-a afectat imunitatea»

În loc să slăbească, vedeta a luat şi câteva kilograme bune, în urma operaţiei de implant fesier pe care a suferit-o anul acesta, în vară, şi care a afectat şi imunitatea. „Eu am făcut şi un implant fesier în vară şi nu ştiu cum am reuşit să mă îngraş. Am ajuns la 58 de kilograme. Eu sunt micuţă, e mult pentru mine. Această intervenţie mi-a afectat şi imunitatea ”, a mai spus blonda.

Raluca Podea a trăit un coşmar atunci când s-a infectat cu Covid-19, deşi era vaccinată. “Pe 19 septembrie mi s-a făcut rău la volan. Am parcat pe dreapta şi mi-am luat pulsul. Eram ok. Au însă început frisoane, frig, am făcut două teste imediat şi au ieşit negative. Luni mi-a fost rău, marţi iar rău, abia miercuri am fost pozitivă, după patru zile. Am ajuns la Matei Balş şi mi-au făcut tot test antigen şi tot pozitiv a ieşit. Nu puteam suport lumina, aveam frisoane, frig, dureri oase. Sunt vaccinată din ianuarie, cu schema completă. Acum am anticorpi 30.000! Dar îmi cade rău părul. Am stat o zi la Matei Balş internată, am făcut şi un CT. După Covid am început să uit. Eu aveam probleme cu memoria de la un accident. O să iau tratament toată viaţa!”, a dezvăluit Raluca Podea, la Antena Stars.

Și ei se luptă cu urmările bolii

image
Viorica din Clejani a fost internată două săptămâni la „Matei Balș”

Andrei Ștefanescu a fost printre primii artiști diagnosticați cu Covid-19. Prezentatorul de la Antena Stars a fost internat la Matei Balș anul trecut, în iunie iar, după externare, s-a confruntat cu sindromul post Covid. „După ce am făcut Covid eram praf! Aveam pierderi de memorie. Și acum mai am. Mi se sufla în cască din regie cine sunt invitații și eu tot nu țineam minte!“, a povestit artistul, la Antens Stars. Viorica din Clejani a avut și ea Covid  și a fost internată timp două săptămâni la Matei Balş. Boala i-a afectat și ei ficatul. „În viaţa mea nu mă mai iau după lume. Mi-au găsit ficatul vraişte.Când am văzut masca aia de oxigen pe faţă… aoleu, Ioniţă, m-am dus dracu. Mă omoară aştia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, aşa cum spun oamenii. Aşa credeam”, a spus artista la Pro TV.

image
Theo Rose a fost infectată de două ori

Theo Rose a fost infectată de două ori cu Covid. Ultima dată, după izolare, artista s-a trezit plină de bube inestetice în jurul gurii. Ca să-şi rezolve problema, a fost nevoită să apeleze la un medic. Cântăreața Laura Lavric s-a confruntat și ea cu o cădere exagerată a părului, un alt efect secundar al infecției cu noul coronavirus. „Mi-a trecut și văd prin casă totul de păr. Când mă pieptănam cădea. Dacă mă pieptăn de câteva ori pe zi rămân cheală”, a dezvăluit solista după boală.

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
brenciu si nevasta jpg
laura cosoi
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE