EXCLUSIV Raluca Podea, prima vedetă care s-a testat după ce Cătălin Măruță a anunțat că are Covid-19

image
Raluca Podea a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță chiar înainte ca prezentatorul tv să anunțe că are Covid-19foto: arhiva personală/Instagram

Raluca Podea (33 de ani) este prima vedetă care a dat fuga să facă testul pentru Covid-19 după ce a aflat că prezentatorul Pro TV Cătălin Măruță a fost infectat cu noul coronavirus, împreună cu soția lui, Andra, și fiica lor, Eva.

Raluca Podea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu patru zile. A stat foarte aproape de prezentatorul Pro TV, nu a purtat mască de protecție și, mai mult, la sfârșitul intervenției sale în emisiune, l-a îmbrățișat pe Măruță și chiar i-a dat un pupic pe obraz, după cum se vede și în pozele postate de vedetă pe Instagram.

Panicată, Raluca Podea a făcut două teste, ambele negative. ”Am făcut două teste deja, sunt negativă și sper să rămân așa. Eu nu am făcut Covid și sunt panicată foarte tare. Am făcut două teste, ca să fiu sigură de rezultat. Testul de anticorpi nu l-am făcut, că nu aveam de ce ”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate pentru Click! 

Raluca Podea a reușit să facă și vaccinul anti Covid!

Deși în urmă cu câteva luni, vedeta ne-a declarat că ea nu va face vaccinul anti Covid deoarece nu are încredere și se teme de eventuale reacții adverse, acum Raluca și-a schimbat total poziția. De frică, fosta vedetă de la Masterchef și-a făcut duminică și vaccinul anti Covid, deși în mod normal nu se încadrează în etapa a doua de vaccinare.

Mai nou, autoritățile au decis ca numai persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și cu boli cronice să se vaccineze în această etapă. „Am făcut și vaccinul, am reușit, da!”, ne-a declarat Raluca Podea, refuzând să dezvăluie însă cum a reușit performanța de a se vaccina în etapa a doua. 

Vestea că prezentatorul Pro TV Cătălin Măruță este infectat cu Covid i-a pus pe jar pe toti invitații care i-au călcat pragul recent în emisiunea “La Măruță”. Conform normelor în vigoare, aceștia sunt contacți direcți și trebuie, în următoarele zile, să meargă să-și facă testul Covid. Printre invitații care au fost prezenți săptămâna trecută în emisiunea lui Cătălin Măruță se numără Daniela Gyorfi (a cărei fiică Maria, în vârstă de 10 ani, este și reporter al emisiunii), Dana Săvuică, Giulia Nahmany, Irina Rimes și Damian Drăghici, Iulia Albu (care are o rubrică săptămânală în emisiune), Ruby și bunica ei, Raluca Podea, Adelina Pestrițu, Alexandra Ungureanu, trupa Sweet Kiss și mulți alții. De precizat că dintre aceștia numai Dana Savuică și bunica lui Ruby au purtat mască.

Daniela Gyorf: ” Îmi fac testul numai dacă mi-e rău”

Daniela Gyorfi a anunțat și ea că a fost infectată cu Covid, dar în luna noiembrie, ceea ce ar însemna că solista ar avea încă imunitate. Gyorfi nu a făcut atunci un test Covid, dar a avut simptomele specifice bolii: febră două zile și dureri musculare mari. Nici fiica ei, Maria, și nici soțul ei, George Tal, nu au luat însă virusul.

”Eu nu mă voi testa, chiar dacă am fost în emisiune la Măruță. Maria este reporter al emisiunii, dar ea a filmat în avans și nu se  întâlnește cu Cătălin. Are o altă echipă. Dacă, Doamne ferește, îmi va fi rău, o să mă testez, normal”, a declarat Gyorfi, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Cătălin Măruță și familia lui se distrează în autoizolare: «Ne jucăm, gătim și facem ordine în dulapuri»

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png