De ce a murit tat─âl Raluc─âi Podea. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei

Tat─âl Raluc─âi Podea s-a stins de cur├ónd din via╚Ť─â, l─âs├ónd un gol imens ├«n sufletele membrilor familiei sale. B─ârbatul, care era bolnav de ceva vreme, a murit la data de 8 mai, iar de atunci fiica lui, Raluca, e sf├ó╚Öiat─â de durere. Iat─â ce a declarat despre motivele din spatele mor╚Ťii p─ârintelui ei!

image
Raluca Podea, al─âturi de fiul ei, David Foto: Instagram

Raluca Podea s-a chinuit o perioad─â s─â ├«l vindece pe tat─âl ei grav bolnav, ├«ns─â ├«n ciuda vizitelor periodice la medic, se pare c─â starea de s─ân─âtate a b─ârbatului era una precar─â, iar boala necru╚Ť─âtoare l-a r─âpus, ├«n cele din urm─â.

Cea mai afectat─â de tragedie este chiar Raluca, aceasta fiind neputincioas─â ├«n fa╚Ťa sor╚Ťii, de╚Öi a ├«ncercat s─â ├«╚Öi salveze tat─âl de nenum─ârate ori. Inevitabilul s-a produs ├«ns─â, av├ónd ├«n vedere c─â p─ârintele ei avea probleme grave de s─ân─âtate.

Tat─âl Raluc─âi Podea, moment emo╚Ťionant cu nepo╚Ťelui lui, ├«nainte de a muri

Cu o zi ├«n urm─â, mar╚Ťi, 10 mai, Raluca Podea ╚Öi-a condus tat─âl pe ultimul drum, asist├ónd la unul dintre cele mai triste momente ale vie╚Ťii sale.

Raluca a povestit c─â ea ╚Öi fiul ei, David, i-au fost al─âturi b─ârbatului, dezv─âluind ╚Öi conversa╚Ťia emo╚Ťionant─â pe care cei doi, bunic ╚Öi nepot, au avut-o ├«nainte de decesul p─ârintelui s─âu. Ajuns de urgen╚Ť─â la spital, tat─âl Raluc─âi Podea a intrat ├«n com─â, iar la scurt timp, a ├«ncetat din via╚Ť─â.

ÔÇ×Eu ├«nc─â aveam speran╚Ť─â, nu m─â a╚Ötept─âm. Am fost devastat─â ╚Öi sunt ├«n continuare. Eu ╚Öi David ne-am ocupat mereu de el. Lui i s-a f─âcut r─âu joi, am sunat salvarea, l-am ├«ntrebat dac─â vrea s─â mearg─â la spital ╚Öi a decis c─â da. Avea oxigenul 61, aparatul nu ├«l mai lua. (...) L-au b─âgat ├«n urgen╚Ť─â. (...) ├Änainte s─â plec─âm la spital David ╚Öi-a luat la revedere de la el, ╚Öi-au spus c─â se iubesc.ÔÇŁ, a declarat Raluca Podea ├«n cadrul unei emisiuni TV. 

Cite╚Öte ╚Öi: Raluca Podea, ├«n doliu. Tat─âl ei a murit. Mesajul dureros al vedetei

Raluca Podea, despre ultimele cuvinte pe care i le-a spus tat─âl ei

Se pare c─â b─ârbatul avea un pl─âm├ón afectat ╚Öi a murit de septicemie. ├Än timp ce se afla pe patul de spital, acesta a sunat-o ╚Öi a rugat-o s─â le transmit─â asistentelor s─â vin─â s─â ├«l ajute. Aceasta a fost, f─âr─â s─â ╚Ötie atunci, ultima conversa╚Ťie pe care a avut-o cu p─ârintele ei.

ÔÇ×M-a sunat s─â chem asistentele s─â vin─â s─â ├«l schimbe, iar astea au fost ultimele cuvinte. A intrat ├«n com─â, a f─âcut septicemie, avea unul dintre pl─âm├óni afectat. (...) ─ésta a fost sf├ór╚Öitul. Sunt terminat─â la propriu, nu mai pot.", a mai spus Raluca Podea.  

Cite╚Öte ╚Öi: Raluca Podea ╚Öi-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ÔÇŁEra s─â moar─â de la o simpl─â opera╚ŤieÔÇŁ

stanga
dreapta
raluca podea  (4) jpg
raluca podea fiu david jpg
raluca podea fiu jpeg
raluca podea 0 jpeg
raluca podea masterchef jpeg
4 raluca podea la masterchef 1 jpg jpeg
So╚Ťii Pastram─â au jurizat m├óncarea g─âtit─â de Raluca Podea ╚Öi colegii de la Masterchef jpeg
1 raluca podea florin pastrama jpg jpeg

Cine este Raluca Podea. Are un b─âie╚Ťel din primul mariaj

Raluca Podea, ├«n v├órst─â de 34 de ani, a fost model ╚Öi a devenit cunoscut─â drept ÔÇ×cea mai frumoas─â fat─â de la pagina 5ÔÇŁ, din ziarul Libertatea. Aceasta s-a c─âs─âtorit la v├órsta de 21 de ani ╚Öi are un b─âie╚Ťel cu fostul ei so╚Ť, Gabi Podea.

Cei doi au divor╚Ťat dup─â ce acesta ╚Öi-ar fi ref─âcut via╚Ť─â al─âturi de o alt─â femeie. Amintim c─â Raluca Podea a fost asistent─â ╚Öi la postul de televiziune OTV ╚Öi a bifat, de-a lungul timpului, mai multe rela╚Ťii amoroase, unele chiar ╚Öi cu fete. Aceasta a fost numit─â, o perioad─â, ╚Öi ÔÇ×blonda lui Ogic─âÔÇŁ, specul├óndu-se c─â ├«ntre ea ╚Öi Stelian Ogic─â ar fi existat o poveste de amor.

Cel mai cunoscut este ├«ns─â mariajul cu Florin Pastram─â, care s-a destr─âmat dup─â ce acesta a participat la ÔÇ×FermaÔÇŁ ╚Öi a cunoscut-o pe actuala lui so╚Ťie, Brigitte, fosta partener─â a lui Ilie N─âstase. Ulterior, ╚Öi Raluca ╚Öi-a ref─âcut via╚Ťa, al─âturi de Ionu╚Ť, de meserie afacerist. ├Än urm─â cu c├ó╚Ťiva ani, aceasta a participat ╚Öi la ÔÇ×MasterchefÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi: Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastram─â. Cine este noul ei iubit

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
vladimir draghia jpg
image
image
image
image
Beckham
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg