De ce a murit tatăl Ralucăi Podea. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei

Tatăl Ralucăi Podea s-a stins de curând din viață, lăsând un gol imens în sufletele membrilor familiei sale. Bărbatul, care era bolnav de ceva vreme, a murit la data de 8 mai, iar de atunci fiica lui, Raluca, e sfâșiată de durere. Iată ce a declarat despre motivele din spatele morții părintelui ei!

Raluca Podea, alături de fiul ei, David Foto: Instagram
Raluca Podea, alături de fiul ei, David Foto: Instagram

Raluca Podea s-a chinuit o perioadă să îl vindece pe tatăl ei grav bolnav, însă în ciuda vizitelor periodice la medic, se pare că starea de sănătate a bărbatului era una precară, iar boala necruțătoare l-a răpus, în cele din urmă.

Cea mai afectată de tragedie este chiar Raluca, aceasta fiind neputincioasă în fața sorții, deși a încercat să își salveze tatăl de nenumărate ori. Inevitabilul s-a produs însă, având în vedere că părintele ei avea probleme grave de sănătate.

Tatăl Ralucăi Podea, moment emoționant cu nepoțelui lui, înainte de a muri

Cu o zi în urmă, marți, 10 mai, Raluca Podea și-a condus tatăl pe ultimul drum, asistând la unul dintre cele mai triste momente ale vieții sale.

Raluca a povestit că ea și fiul ei, David, i-au fost alături bărbatului, dezvăluind și conversația emoționantă pe care cei doi, bunic și nepot, au avut-o înainte de decesul părintelui său. Ajuns de urgență la spital, tatăl Ralucăi Podea a intrat în comă, iar la scurt timp, a încetat din viață.

„Eu încă aveam speranță, nu mă așteptăm. Am fost devastată și sunt în continuare. Eu și David ne-am ocupat mereu de el. Lui i s-a făcut rău joi, am sunat salvarea, l-am întrebat dacă vrea să meargă la spital și a decis că da. Avea oxigenul 61, aparatul nu îl mai lua. (...) L-au băgat în urgență. (...) Înainte să plecăm la spital David și-a luat la revedere de la el, și-au spus că se iubesc.”, a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni TV. 

Citește și: Raluca Podea, în doliu. Tatăl ei a murit. Mesajul dureros al vedetei

Raluca Podea, despre ultimele cuvinte pe care i le-a spus tatăl ei

Se pare că bărbatul avea un plămân afectat și a murit de septicemie. În timp ce se afla pe patul de spital, acesta a sunat-o și a rugat-o să le transmită asistentelor să vină să îl ajute. Aceasta a fost, fără să știe atunci, ultima conversație pe care a avut-o cu părintele ei.

M-a sunat să chem asistentele să vină să îl schimbe, iar astea au fost ultimele cuvinte. A intrat în comă, a făcut septicemie, avea unul dintre plămâni afectat. (...) Ăsta a fost sfârșitul. Sunt terminată la propriu, nu mai pot.", a mai spus Raluca Podea.  

Citește și: Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

Cine este Raluca Podea. Are un băiețel din primul mariaj

Raluca Podea, în vârstă de 34 de ani, a fost model și a devenit cunoscută drept „cea mai frumoasă fată de la pagina 5”, din ziarul Libertatea. Aceasta s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani și are un băiețel cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat după ce acesta și-ar fi refăcut viață alături de o altă femeie. Amintim că Raluca Podea a fost asistentă și la postul de televiziune OTV și a bifat, de-a lungul timpului, mai multe relații amoroase, unele chiar și cu fete. Aceasta a fost numită, o perioadă, și „blonda lui Ogică”, speculându-se că între ea și Stelian Ogică ar fi existat o poveste de amor.

Cel mai cunoscut este însă mariajul cu Florin Pastramă, care s-a destrămat după ce acesta a participat la „Ferma” și a cunoscut-o pe actuala lui soție, Brigitte, fosta parteneră a lui Ilie Năstase. Ulterior, și Raluca și-a refăcut viața, alături de Ionuț, de meserie afacerist. În urmă cu câțiva ani, aceasta a participat și la „Masterchef”.

Citește și: Raluca Podea l-a uitat pe Florin Pastramă. Cine este noul ei iubit

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net