Raluca Podea, probleme cu fiul ei: „Are poze cu fete dezbrăcate în telefon!”

Raluca Podea (34 de ani) are probleme cu fiul ei, David. Îl crește singură de la un an și jumătate, iar acum David a ajuns în pragul adolescenței, dar este tot sub papucul mamei. Recent, vedeta a fost șocată atunci când a găsit în telefonul fiului său poze cu femei dezbrăcate!

image
Raluca Podea, alături de fiul ei David, în emisiunea lui Cătălin Măruță Sursa: Instagram

Raluca Podea (34 de ani) nu a avut o viață tocmai ușoară. Fosta concurentă de ela masterchef își crește băiețelul singură, pe David, de când acesta avea un an și opt luni. Raluca Podea l-a născut pe David pe când avea doar 21 de ani. Între timp, tatăl copilului ei, Valentin, a lăsat-o baltă și urmează să se căsătorească în curând cu o altă vedetă din show-biz. Este vorba de Irina Pavlenco, fosta solistă a trupei Sweet Kiss, căreia i-a dat deja inelul de logodnă.

David a fost crescut de Raluca Podea și este foarte apropiat de mama lui. Chiar dacă băiatul a ajuns în pragul adolescenței, are 14 ani, Raluca îi controlează orice mișcare fiului său.

Raluca Podea: „ Copiii Au postat pe grupul clasei poze cu fete goale!“

De curând, Raluca Podea a avut un șoc atunci când a găsit în telefonul fiului ei poze cu femei dezbrăcate.

Eu îl controlez peste tot în telefon. Am găsit pe grupul clasei poze cu fete dezbrăcate. Le-a postat un băiețel!”, a declarat Raluca, contrariată, la „Xtra Night Show”.

Raluca a semnat, mai nou, un contract cu Antena Stars pentru show-ul „Mămici de pitici cu lipici”. Raluca apare în show alături de fiul ei, chiar dacă acesta nu se mai încadrează la secțiunea „pitici”.

David cochetează cu muzica, e la școala de muzică. A tot fost pe la tv, de pe la trei ani. Are emoții, că nu mai e pitic. Mi-a plăcut ideea proiectului. Eu am terminat școala de televiziune”, a mai spus Raluca Podea. 

image
David, fiul Ralucăi Podea, are 14 ani Sursa: Instagram

„David era să moară de la operația de apendicită!”

Raluca Podea a trecut, anul trecut, prin clipe dramatice cu fiul ei, David, care a avut grave probleme de sănătate. Aceasta a fost nevoită să-și vândă și mașina ca să-și salveze fiul. Băiatul a suferit două operații de apendicită la un spital privat.

Era să moară de la o banală operație de apendicită. David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca, pentru Click!

Pentru că intervențiile au fost făcute la un spital privat, blonda a trebuit să scoată din buzunare nu mai puțin de 10.000 de euro pentru fiul ei.

Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef, aștia au fost banii!”, ne-a mai declarat ea.

Raluca Podea s-a făcut remarcată în show-biz ca fosta iubită a lui Florin Pastramă, soțul lui Brigitte. Cele două au avut mari conflicte, Brigitte fiind acuzată că i-a suflat iubitul Ralucăi Podea la show-ul „Ferma”, de la Pro TV, acolo unde cei doi s-au și cuplat. Raluca Podea a fostă concurentă în emisiunea „Masterchef”, de la Pro TV, în 2019.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE