Raluca Podea, a șasea intervenție estetică. Ce și-a făcut blonda în Turcia? «E groaznic de dureros!»

Ultima actualizare:

    Raluca Podea nu era mulțumită de felul în care arăta posteriorul eifoto: arhiva personală
Raluca Podea nu era mulțumită de felul în care arăta posteriorul eifoto: arhiva personală

Raluca Podea (33 de ani) s-a tunat din cap până în picioare! Fosta concurentă de la MasterChef se află în recuperare după ultima intervenție estetică, suferită în urmă cu trei săptâmâni la o clinică din Turcia.

Raluca Podea, cunoscută drept cea mai mare rivală a lui Brigitte Pastramă, a ajuns la a șasea operație estetică. În urmă cu trei săptămâni, blonda a mers la o clinică estetică din Turcia pentru a-și face fund de braziliancă.

Este a doua intervenție în zona posteriorului pentru Raluca. În urmă cu patru ani, vedeta și-a injectat silicon în fese, însă acesta s-a deformat în timp. Acum, blonda a suferit o nouă intervenție la posterior, care a fost și cea mai dureroasă. “Sunt la a șasea operație. Mi-au luat grăsime de peste tot ca să-mi pună în fese. A fost cea mai dureroasă intervenție de până acum. A durut groaznic de tare. Sunt plină de vânătăi peste tot. Acum patru ani de zile mi-am pus și silicon în fund. Acum am lichid în burtă. Sânii îi am de 10 ani. Aveam fund, dar a fost o nebunie de-a mea de moment. Acum a trebuit să suport consecințele. Mi-am pus implanturi de silicon în fese și au intervenit niște denivelări atunci când m-am îngrășat vreo șase kilograme”, a povestit blonda, invitată la “Teo Show”.


    Așa arată posteriorul Ralucăi Podea după intervenția din Turciafoto: captură/Kanal D
Așa arată posteriorul Ralucăi Podea după intervenția din Turciafoto: captură/Kanal D

Raluca Podea, clienta chirurgilor esteticieni de la 25 de ani

Raluca Podea este una dintre clientele fidele ale clinicilor de înfrumusețare încă de la 25 de ani. “Eu am început intervențiile pe la 25 de ani, după ce l-am născut pe David. Le-am făcut din necesitate. Acum sunt în recuperare, dorm pe o perniță”, a mai declarat blonda.

Citește și:

Femeile lui Pastramă se bat în operaţii estetice. Raluca Podea şi Brigitte, “tunate” de 70.000 de euro

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net