Reacţia furibundă a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă se însoară cu Brigitte

image
Raluca Podea a fost prezentă joi seara (18 aprilie) la deschiderea unei clinici medicalefoto: Sever Gheorghe

De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca Podea este inevitabil şi ea băgată în triunghiul amoros. Din postura de fostă iubită, blondina tună şi fulgeră, iar vestea că fostul ei partener şi ex-nevasta lui Ilie Năstase se pregătesc de nuntă a înfuriat-o şi mai tare. Ca să-i arate parcă ce a pierdut, Raluca a avut joi seară o apariţie de infarct, cu silicoanele la vedere.

Raluca Podea şi Florin Pastramă se aflau în prag de nuntă înainte de Ferma, emisiunea difuzată de Pro Tv, dar concurentul care le-a făcut avansuri tuturor frumuseţilor din show a schimbat brusc macazul. Şi-a încercat norocul şi şi-a pus farmecele în aplicare cu aproape toate concurentele, singura care i-a răspuns pe măsură fiind Brigitte. dar iată că relaţia lor nu este doar un foc de paie, ci una cât se poate de serioasă, căci au fost surpinşi la un magazin de bijuterii în timp ce se uitam după verighete. 

image
Raluca Podea, decolteu ameţitor la un eveniment

Când a aflat că fostul ei iubit se pregăteşte de însurătoare cu o altă femeie, Ralucăi Podea i-a crescut tensiunea.“Ce nuntă? Asta e nunta ce fac ăştia doi? Ăştia o fac pentru bani, nu ştiu ei ce-i aia dragoste. E strategie, un scenariu în care intră de dragul de a atrage atenţia asupra lor şi după show. Dacă se căsătoresc, probabil că o fac doar pentru bani! Îmi ies din pepeni şi nu am pentru cine”, a declarat Raluca Podea pentru Click!

Apariţie de infarct a Ralucăi Podea la deschiderea unei clinici medicale

Blonda şi-a făcut apariţia joi seară (18 aprilie) la deschiderea unei clinici medicale şi a atras atenţia asupra ei de când a intrat pe uşă. Îmbrăcată cu un sacou negru cu decolteu în "V", Raluca Podea ne-a arătat rezultatul operaţiilor la sâni, intervenţii făcută cu ceva ani în urmă. “Eu m-am operat de două ori la sâni, la nas şi la fese în Turcia acum trei ani. După mine s-au mai luat şi altele”, a spus vedeta făcând referire la Brigitte Năstase care şi ea şi-a tunat posteriorul.

raluca podea clinica jpeg
Blondina nu a purtat nimic pe sub sacou

Raluca Podea a apelat prima dată la operaţiile estetice după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi şi-a rezolvat micile imperfecţiuni. A investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice: două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €), ultimele trei fiind efectuate la o clinică din Turcia. Peste trei ani, Raluca Podea va intra din nou în "revizie". „Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”, povestea ea.

Citeşte şi:

Raluca Podea, înșelată înainte de nuntă! Declarații emoționante despre drama prin care trece

Ferma 2019. Florin Pastramă, părăsit de iubită de când apare la tv: «Te naşti singur, mori singur!»

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
Alessia Raiciu 3 webp
laura cosoi
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png