Raluca Podea, apariție neobișnuită în public. A ieșit cu plasturi pe față!

Ultima actualizare:

Raluca Podea a bifat recent o apariție neobișnuită în public, fiind surprinsă în timp ce își susținea fiul, pe David, în timpul unui mic eveniment în cadrul căruia tânărul a concertat. Deși era proaspăt întoarsă de la medicul estetician, Raluca nu a putut rata un astfel de eveniment, astfel că s-a prezentat cu mai mulți plasturi pe față, fără să mai țină cont de privirile curioase ale celor din jur, doar pentru a-i fi alături fiului său.

Raluca Podea, apariție neobișnuită la spectacolul fiului ei

Cu ocazia zilei de 1 iunie, atunci când sunt serbați copiii de pretutindeni, Raluca Podea a fost o mămică extrem de mândră.

Citește și: De ce a murit tatăl Ralucăi Podea. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei

Fiul ei, David, care studiază la Dinu Lipatti, a participat cu această ocazie la un spectacol, iar Raluca nu a putut lipsi de la un asemenea eveniment, chiar dacă nu s-a aflat în cea mai bună „formă”.

Deși a arătat foarte bine, Raluca Podea s-a prezentat la spectacolul în care fiul ei a fost protagonist cu mai mulți plasturi medicinali pe față, fiind proaspăt întoarsă din cabinetul medicului estetician.

Citește și: Raluca Podea, experiență paranormală cu spiritul tatălui! Are dovada

Se pare că aceasta se pregătește de ieșirile verii, intervenind în zona buzelor pentru un plus de volum. Nu au existat probleme cu intervenția estetică, însă medicul a decis să îi pună câțiva plasturi, pentru o vindecare cât mai rapidă. Raluca urmează să îi dea jos în ziua următoare.

Cu toate acestea, Raluca Podea a fost nelipsită din public pentru a-și susține fiul în vârstă de 14 ani, iar Click! a făcut rost și de imagini de la eveniment! Raluca s-a arătat extrem de mândră de David, care a cântat două piese în cadrul spectacolului. Tânărul urmează să termine clasa a 8-a, iar pe mai departe va studia tot la Dinu Lipatti, având înclinație către domeniul artistic.

Cum se descurcă Raluca Podea după moartea tatălui ei

Cât despre mama lui, deși în exterior radiază, având în vedere că își îmbunătățește adesea look-ul cu diverse intervenții, aceasta încearcă în continuare să treacă peste moartea recentă a tatălui său.

Durerea i-a rămas în suflet, deși consideră că trecerea în neființă a părintelui ei l-a scăpat pe acesta de toată suferința. Raluca Podea ne-a dezvăluit că deși încearcă să se mențină optimistă, pornind de la gândul anterior, tot ajunge să mai verse lacrimi, atunci când vede imagini cu tatăl său, pe care l-a iubit enorm.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net