Raluca Podea are o superstiție incredibilă atunci când pune murături. Cum arată recolta pentru iarnă a fostei vedete Playboy

Ultima actualizare:

    Raluca Podeafoto: arhiva personală
Raluca Podeafoto: arhiva personală

Întoarce privirile bărbaților, mai ales că a apărut și cu un pictorial de senzație, într-o revistă din Franța, dar mulți și-o amintesc și din celebra revistă Playboy România, unde a pozat în anul 2016. Raluca Podea nu se dezminte însă și ne arată că nu degeaba a fost și concurentă la MasterChef (PRO TV), în 2019. A pus recent niște borcane cu murături care sunt de-a dreptul irezistibile! Raluca Podea a povestit, pentru Click!, că anul acesta a pus pentru prima dată murături și bine a făcut, deoarece au avut un succes nebun. Castraveți, conopidă, gogoșari, varză roșie, toate i-au ieșit perfect.


    Murăturile Ralucăi Podea arată apetisantfoto: arhivă personală
Murăturile Ralucăi Podea arată apetisantfoto: arhivă personală

Raluca Podea: "Anul acesta am pus prima dată murături"

“De gătit gătesc de când am născut, că până atunci nu aveam nicio treabă cu asta! Fac tot felul de preparate, de la feluri franțuzești, la italienești. Dar anul acesta am pus prima dată murături și mi-au ieșit senzațional! Gemuri și dulceață fac în fiecare an, nu îmi lipsește dulceața de căpșuni. Recunosc însă că David (14 ani), fiul meu, face prăjituri mai bune ca mine, iar eu îi fac lui pastele lui preferate, cu trufe, care îi plac foarte mult!”, a mărturisit, pentru Click!, Raluca Podea. Fosta concurentă de la Masterchef are și o superstiție amuzantă de la care nu se abate atunci când pune murături: "Pentru saramură nu am un truc special, dar când pui murăturile nu e bine să faci dragoste înainte, să nu faci prostii, cum ar veni, pentru că se veștejesc", a declarat Raluca pentru Click!


    Raluca Podea, murături calitatea întâifoto: arhivă personală
Raluca Podea, murături calitatea întâifoto: arhivă personală

Citește și:

Murături asortate, rețeta lui Horia Vîrlan. Trucuri pentru saramură perfectă și castraveciori crocanți

Raluca Podea și-a salvat copilul cu banii de la MasterChef: ”Era să moară de la o simplă operație”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net