Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o nouă «lună de miere»! Prima apariție oficială de la împăcare

Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt protagoniști unei povești de dragoste cu suișuri și coborâșuri. Cuplul s-a împăcat la puțin timp după ce bruneta anunțase oficial divorțul de Pastramă, potrivit declarațiilor în exclusivitate făcute pentru Click! Tot fotoreporterii Click! au surprins-o pe Brigitte alături pe Florin Pastramă, la petrecerea zilei de naștere a Sarei, fiica brunetei, care a împlinit 15 ani.

Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o nouă «lună de miere»! Prima apariție oficială de la împăcare
Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o nouă «lună de miere»! Prima apariție oficială de la împăcare

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt făcuți unul pentru celălalt, pasionali și cu o personalitate puternică, certurile dintre ei sunt la aceeași intensitate cu iubirea pe care continuă să și-o poarte. Marea împăcare a avut loc cu puțin timp înainte ca fiica lui Brigitte, Sara, să împlinească 15 ani. Cu această ocazie, bruneta și soțul ei i-au organizat adolescentei o petrecere fastuoasă, la care Brigitte și Florin au arătat mai îndrăgostiți ca niciodată, semn că armonia s-a așternut în relația lor.

Cei doi au avut mereu zâmbetul pe buze și au fost dornici să socializeze, demonstrând tuturor că formează din nou o familie frumoasă, în ciuda neînțelegerilor ce au avut loc între ei. 

Citește și: Brigitte, primul interviu în care anunță divorțul de Pastramă! «Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite!»

Scandalul de acum câteva săptămâni, care era cât pe ce să degenereze într-o bătaie în toată regula, pare de mult uitat, căci Florin și Brigitte au decis să pună punct și de la capăt, cu un nou capitol...tot împreună. 

Bruneta și afaceristul și-au asortat până și ținutele, Brigitte a purtat o superbă rochie roz pal, ce-i accentua formele apetisante, iar afaceristul a optat pentru o cămașă în aceași nuanță și pantaloni negri.

Florin Pastramă a vorbit cu presa și a răspuns zâmbind la întrebări, în timp ce Brigitte îl privea cu deosebită afecțiune, semn că partenerul ei i-a recâștigat dragostea și încrederea. Tematica petrecerii de la ziua de naștere a Sarei se potrivea de minune cu starea cuplului pentru că e evident că situația este din nou «roz» între Brigitte și Florin. 

Nu rata nici: Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

În urmă cu o lună, Brigitte anunța că urmează să divorțeze la notar de Florin Pastramă, la doar trei ani de la nuntă, veste ce nu i-a picat prea bine afaceristului. Bruneta l-a dat afară din casă pe Pastramă după ce scandalul dintre ei degenerase, iar vecinii au fost nevoiți să cheme poliția. 

Click! a vorbit la scurt timp după incident cu Florin Pastramă, iar afaceristul părea destul de spășit și declara că așteaptă ca «furtuna» dintre ei să se mai calmeze. 

Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat, la acea vreme, Florin Pastramă, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net