Brigitte și Florin Pastramă s-au săturat de viața din România! Își cumpără apartament în Dubai

Ultima actualizare:

    Brigitte și Florin Pastramă vor să-și cumpere un apartament în Dubaifoto: arhiva personală/Instagram
Brigitte și Florin Pastramă vor să-și cumpere un apartament în Dubaifoto: arhiva personală/Instagram

S-au săturat de frigul din România și de restricțiile din pandemie. Brigitte și Florin Pastramă au luat hotărîrea să se mute pentru o perioadă de timp, cel puțin pe perioada sezonului rece de la noi, în Dubai, pe tărâmurile luxului.

Soții Pastramă au anunțat că au demarat deja procedurile de cumpărare a unui apartament cu trei camere în Dubai. Cei doi au luat legătura cu un agent de vânzări din Dubai și au și primit deja prima ofertă. Locuința este una de lux, așa că ei vor trebui să achite un avans de 180.000 de euro. Pentru a putea acoperi costurile destul de piperate ale casei, Brigitte vrea sa vândă apartamentul pe care îl deține în București.

Brigitte și Florin Pastramă nu o duc prea bine cu banii în această perioadă, după ce afacerile lor au intrat în faliment din cauza pandemiei.

”Ne gândim la investiția noastră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai, pentru că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, căci aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars

Brigitte: „Toate business-urile mele s-au dus în cap pe pandemie”

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme mari cu afacerile pe perioada pandemiei. Toate business-urile pe care cei doi au încercat să le demareze în această perioadă au intrat în faliment. Șaormeria pe care cei doi au deschis-o în primăvara anului trecut e istorie acum. Cei au scos-o la vânzare pe un preț de 57.000 de euro. „Adevărul e că Florin era starul shaormeriei, eu spălam pe la cratițe, el doar ieșea afară să dea interviuri. Toate bussines-urile mele s-au dus însă în cap pe pandemie”, a mai spus Brigitte la Antena Stars.

Brigitte și-a concediat până și femeia din casă din lipsă de bani. „Prima pe care am concediat-o a fost femeia pe care o aveam în casă. Avea 1000 de euro pe lună, era bonă internă. Mă costa foarte mult. Acum vreau una care să vină doar de 3 ori pe săptămână. Am dat anunț de angajare”, a mai sus Brigitte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net