Asta da viață! Brigitte Pastramă, casă în Dubai de 400.000 de euro și Porsche electric de 150.000 de euro!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă a vorbit în exlusivitate pentru Click! despre ultimele investiții din viața ei. Cam săracă, ce să zicem, și-a luat un apartament un Dubai și un bolid de doar 150.000 de euro. Mai multe aflați în interviul de mai jos! Pe fosta soție a lui Ilie Năstase am întâlnit-o la un târg de imobiliare, căci e conectată la investiții, fiind o femeie de afaceri de succes.

Brigitte Pastramă nu are timp de iubire, ci de afaceri!

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă trăiesc o nouă «lună de miere»! Prima apariție oficială de la împăcare

  • Brigitte, ce mai faci? Cum mai ești cu sănătatea, cum mai ești cu dragostea?

Fac forte bine, cu sănătatea sunt bine, cu dragostea la fel. Cine mai are timp de dragoste într-o perioadă în care nu mai am timp nici măcar să respir?!

  • Ce îți ocupă acum timpul?

Business-urile, am un loc de evenimente și un loc de logistică, ele sunt afacerile principale. Dar am extins, și asta presupune mai multă muncă.

  •  În vremurile acestea în care toate s-au scumpit, ție cum îți merge? Ai mărit și tu prețurile?

Eu nu am mărit prețurile de 5 ani de zile, de aceea suntem și atât de solicitați. Eu merg pe rulaj și mă raportez în euro. Trăim din rulaj, noi nu avem disponibilități la câți clienți sunt. Sinceră să fiu, e un deficit de personal. Eu nu mă plâng de prețuri, mă plâng de personal. Cred că voi aduce personal din afară, am găsit din Sri Lanka. Eu întotdeauna am fost pe profit, chiar și în pandemie. Când ești corect, când vrei să oferi calitate, totul merge. Muncim toți, și eu și Florin.

Cum se mai înțelege Brigitte Pastramă cu cei doi copii!

Iată și: „Adio!”, dar mai iubește-mă puțin! Brigitte și Florin Pastramă, protagoniștii unei noi împăcări

  • Copiii cum sunt? Sara e clasa a-IX-a la o școală cu profil Cambridge. Cât plătești pe an taxe?

Destul de puțin în comparație cu cât trebuie să oferi copilului tău. Uite, Roby a terminat o scoală de stat cu profil german, dar nu a fost ok pentru el, pentru că anturajul a fost prost și în momentul în care am vrut să îl înscriu la o școală privată din Köln, el nu a mai vrut. Anturajul nu a fost bun pentru el. De asta am dus o pe Sarah la privat. Are uniformă, nu folosește telefonul, nu poate chiuli, are două mese asigurate, clasele sunt mici, cu copii puțini.

Ups: Brigitte Pastramă a suferit o operație complicată. Ce i-a transmis lui Florin, după ce a «abandonat-o» în spital

  • Ce-și dorește să se facă?

Ne dorim un viitor posibil în justiție, un notariat, ceva în domeniul ăsta.

Brigitte Pastramă și-a luat casă în Emirate și un bolid de 150.000 de euro!

  • Știu că ai fost în Dubai. Ți-ai luat și tu casă?

Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie.

Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.

Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata.

Mai citește și: Raluca Podea, în plin proces cu Brigitte Pastramă! Îi cere daune în valoare de 100.000 de euro

  • Te gândești să faci afaceri acolo?

Exclud să mă gândesc la o investiție acolo, am găsit o opțiune de relaxare, făcând o astfel de achiziție. Deocamdată doar vacanțele mi le doresc acolo.

  • Am văzut că ai mai făcut o achiziție: un Porsche de 150.000 de euro

Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit țoată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore.

Brigitte Pastramă, decizie neașteptată! Ce nume de familie are acum, după despărțirea de Florin

Brigitte Pastramă, suferințe din cauza problemelor de sănătate!

  • Brigitte, știu că ai suferit o operație ...

Da, am avut o operație pentru că am avut problemă la o glanda pe stomac. Acum trei luni m-am operat la medicul Copaescu. Eu am avut diabet tip 2 de la COVID. Mi s-a dereglat glanda, aveam glicemia uneori 100 alteori 300, tensiune dereglată și colesterolul deosebit de mare, totul de la glandă. Mi se făcea rău.

Medicul a decis să mă opereze. Intervenția a durat 5 ore, mi-a scos stomacul, l-a tăiat apoi l-a băgat la loc. Să nu se considere că a fost o operație de micșorare de stomac, Doamne ferește! Florin nu a fost lângă mine atunci, m-am descurcat singură.

Ce s-a mai întâmplat: Brigitte Pastramă, primul interviu în care anunță divorțul de Florin! «Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net