Borcea și Pelinel se mută în Dubai? Și-au cumpărat casă de 500 de mii de euro. Avem toate detaliile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! a aflat că milionarul Cristi Borcea a investit bani grei pentru a-și achiziționa o locuință, un fel de cadou pentru soția sa, Valentina Pelinel. În jur de 500.000 de euro a scos fostul șef de la Dinamo din "trezorerie" pentru a deveni vecin cu milionarii lumii, pe țărâmul șeicilor.

Investiție de sute de mii de euro, în familia lui Cristi Borcea!

Omul de afaceri vrea de pe-acum să își asigure familia! Are multe proprietăți în Romania, însă, de curând, la avere și-a mai adăugat una cu iz exotic. Se știe că îi place mult de tot luxul, așa că celebrul Cristi Borcea îngroașă acum rândul vedetelor care și-au cumpărat case în Emiratele Arabe. Click! îți spune și ce vecini romani mai are.

Citește și: Familia Borcea, o adevărată forțăreață susținută de Mihaela! Interviu exclusiv cu fosta soție a lui Cristi Borcea

În 2020, conform TOP300 Capital, Cristi Borcea ocupa locul 9 în topul romanilor implicați în sport cu o avere estimată la 82 de milioane de euro. După cum se știe, compania de transport produse petroliere pe care o administrează este una dintre principalele afaceri ale familiei Borcea și îl situează pe cele mai importante locuri în topul romanilor avuți.

Nu epatează și nu își afișează avuțiile, așa cum le place unora să facă, ba din contră, este un tip prea discret din acest punct de vedere. În presă s-a scris frecvent despre afacerile sale, casele pe care le deține, mașinile pe care le conduce, dar actualizăm lista lui de achiziții cu cea mai recentă dintre ele. Este vorba despre o casă de lux pe care a cumpărat-o anul acesta.

Iată și: Cât de mari au crescut copiii lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, casă în Dubai, Emirate

După ce analizat foarte bine ideea unei astfel de investiții și s-a consultat cu soția lui, Valentina Pelinel, Cristi Borcea a ajuns la concluzia că e o alegere buna să aibă o proprietate și în Dubai. Cum banii nu sunt o problemă pentru el, s-a orientat spre cea mai frumoasă și mai spațioasă locuință.

Dorința familiei fostului dinamovist de a fi proprietară în luxosul oraș al șeicilor a venit în primăvara acestui an și a început să se materializeze ușor, ușor în toamnă, cu acte și toate cele necesare, iar surse din apropierea cuplului Borcea-Pelinel ne-au spus că prețul plătit pentru această casă gata mobilata și cu vedere superbă a fost de aproape 500.000 de euro.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se mută în Dubai?

De acum cei doi nu vor mai fi nevoiți să stea la hotel în vacanțele pe care și le petrec în Dubai, pentru că au propria lor casă. Deocamdată, Valentina Pelinel și Cristi Borcea nu și-au pus problema să se mute definitiv din țară, având în vedere oportunitățile pe care le ar putea avea dincolo.

Milan învață la o scoală din Pipera, iar gemenele Raisa și Maysa sunt înscrise la o grădiniță privată din apropierea casei lor. Poate în viitor își vor face alte planuri în ceea ce privește situația locativă, însă, în prezent, iau în calcul doar ideea de a petrece vacanțele în noua lor casă de pe țărâmul miliardarilor.

În acest moment, cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță singuri-singurei, pe meleagurile însorite unde și-au luat căsuță visurilor.

Ce alți români și-au mai luat case în Dubai

Anul 2022 a fost propice achizițiilor imobiliare. Tot mai mulți romani au ales să își cumpere case în Dubai, datorită prețurilor foarte bune și atracției locului. Brigitte și Florin Pastramă și-au cumpărat și ei o casă, toamna aceasta, pentru care au plătit 400.000 de euro.

La fel și Bianca Drăgușanu, care și-a cumpărat un apartament luxos în primăvară. Catalin Botezatu, Armin Nicoară și Anamaria Prodan sunt și ei pe lista proprietarilor din Emiratele Arabe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net