Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei, din Olimp

Ultima actualizare:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu superb, care a rezistat scandalurilor și trecerii timpului, iar recent, au plecat la hotelul familiei, de pe litoralul românesc, pentru a petrece  câteva momente prețioase împreună. Pelinel a împărtășit o fotografie minunată de la resortul de lux, alături de soț și cei trei copii. 

Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei,
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei,

Cristi Borcea a plecat pe litoral, împreună cu frumoasa lui soție și copiii lor, pentru puțină relaxare, dar și pentru a vedea care este situația la început de sezon, la hotelul pe care îl deține.

Hai să afli și: Cristi Borcea și Valentina Pelinel: «Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața»

Valentina Pelinel s-a implicat serios în renovarea hotelului anul trecut și a încercat să-și pună amprenta personală în ceea ce privește business-ul familiei. Resortul este deținut de Cristi Borcea și fosta nevastă, Mihaela, iar Valentina Pelinel s-a implicat adesea în promovarea afacerii și în modernizarea resortului. 

Anul acesta Valentina Pelinel a împărtășit fanilor, pe Instagram, o imagine superbă alături de Cristi Borcea și cei trei copiii ai cuplului, chiar de pe terasa hotelului, ce oferă o panoramă de vis asupra plajei și a mării. 

Nu rata nici: Cristi Borcea, mai „hot” ca vremea de afară! Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai sexy din țară?

Cei doi pare foarte fericiți alături de micuții lor, semn că business-ul merge strună. 

Valentina Pelinel rămâne săracă dacă divorțează de Borcea

Valentina Pelinel a închis gura celor care au bănuit-o dintotdeauna că s-a căsătorit cu Cristi Borcea pentru bani. Modelul a făcut o dezvăluire ce i-a suprins pe mulți și a clarificat misterul din spatele mariajului cu fostul patron dinamovist. 

Pelinel a mărturisit în podcastul lui Nasrin că a făcut separare de bunuri cu Borcea, chiar înainte de căsătorie, așa că frumoasa blondină va rămâne săracă, dacă va divorța de afacerist. 

Interesant de citit și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să deschidă hotelul de la mare, de 1 mai! Au băgat o avere în noua piscină! «Stăm toată vara acolo!»

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început idila de pe vremea când, ea era într-un mariaj cu Cristian Boureanu, iar patronul Dinamo era însurat cu Alina Vidican. Povestea de dragoste dintre Pelinel și Borcea s-a desfășurat asemenea unei adevărate telenovele. Blondina a avut o decizie grea de luat atunci când Cristi Borcea a intrat la închisoare. Valentina a ales să rămână lângă partener la bine și la rău, deși s-ar fi putut stabili în new York.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul lui Nasrin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net