Cristi Borcea, mai „hot” ca vremea de afară! Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai sexy din țară?

Ultima actualizare:

În ziua în care internauții aflau detalii „picante” despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Valentina Pelinel, nașul și fina, deveniți acum soț și soție, își răsfățau copiii. Cristi Borcea și Valentina Pelinel, căci despre ei este vorba, au petrecut câteva ore în mall-ul bogaților din Capitală, iar ziua s-a încheiat neașteptat!

Copiii sunt pe primul loc pentru Cristi Borcea, lucru pe care îl știm dintotdeauna! Bărbatul își iubește micuții mai mult ca pe orice și face totul pentru ei, chiar dacă asta înseamnă să stea ore în șir la locul de joacă, privind lung la zâmbetele piticilor. Remarcăm faptul că faimosul cuplu nu a venit neînsoțit, iar Borcea și Valentina au luat ieșirea din centrul comercial al Capitalei foarte în serios!

Citește și: Nașul Borcea, sfat prețios pentru Nasrin înainte de nuntă: «Să nu treci pe lista de transferuri!»

De ce spunem asta? Ei bine, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au avut alături două ajutoare de nădejde: unul pentru mămică, celălalt pentru toată familia. Papparazzi Click! au surprins-o în imagini și pe bona filipineză a copiilor celor doi și nu mare ne-a fost mirarea să aflăm că familia Borcea-Pelinel nu iese din casă fără... bodyguard!

Cristi Borcea a eclipsat-o total pe Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a purtat o ținută relaxată, formată dintr-o rochie cu motive florale și o geacă scurtă din denim, însă a avut grijă să-și pună în valoare silueta de fotomodel chiar și așa. Cristi Borcea, însă, ne-a surprins cu apariția demnă de podiumul de la New York Fashion Week, pe care a ales-o pentru un final de săptămână totuși relaxat, spunem noi.

Vezi și: Pelinel rămâne săracă dacă se desparte de Borcea: „Am făcut separare de bunuri”

Fostul patron al Dinamo a purtat o pereche de jeans, un tricou alb și o cămașă „flannel”, în carouri și, îngrijit ca de obicei, că doar nu degeaba i se spunea „Magdalena” (mai multe detalii despre porecla afaceristului, AICI). Borcea și-a purtat ochelarii ștrengărește, agățați de gulerul tricoului. Copiii au fost asortați cu el, având tricouri albe.

Probleme în paradis, după o zi de vis?!

Cum nouă nu ne scapă nimic și aducem în prim-plan cele mai noi subiecte mondene, am mai observat ceva! Cristi Borcea și Valentina Pelinel au părut cam reci, nu au avut niciun moment romantic, nicio apropiere sau privire care să ne trimită cu gândul la „ah, ce cuplu frumos suntem”!

Nu rata: Fostele neveste ale lui Cristi Borcea, răsfățate ca niște regine de parteneri. Alina și Mihaela se bucură de iubire adevărată

Colac peste pupăză, norii și-au făcut apariția pe cer și la propriu, dar și la figurat, și înainte să urce în mașină, cei doi au avut o dispută destul de aprinsă chiar în fața copiilor, care nu păreau deloc deranjați de tensiunile dintre părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net