Cristi Borcea, mai „hot” ca vremea de afară! Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai sexy din țară?

Ultima actualizare:

În ziua în care internauții aflau detalii „picante” despre despărțirea lui Cristian Boureanu de Valentina Pelinel, nașul și fina, deveniți acum soț și soție, își răsfățau copiii. Cristi Borcea și Valentina Pelinel, căci despre ei este vorba, au petrecut câteva ore în mall-ul bogaților din Capitală, iar ziua s-a încheiat neașteptat!

Copiii sunt pe primul loc pentru Cristi Borcea, lucru pe care îl știm dintotdeauna! Bărbatul își iubește micuții mai mult ca pe orice și face totul pentru ei, chiar dacă asta înseamnă să stea ore în șir la locul de joacă, privind lung la zâmbetele piticilor. Remarcăm faptul că faimosul cuplu nu a venit neînsoțit, iar Borcea și Valentina au luat ieșirea din centrul comercial al Capitalei foarte în serios!

Citește și: Nașul Borcea, sfat prețios pentru Nasrin înainte de nuntă: «Să nu treci pe lista de transferuri!»

De ce spunem asta? Ei bine, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au avut alături două ajutoare de nădejde: unul pentru mămică, celălalt pentru toată familia. Papparazzi Click! au surprins-o în imagini și pe bona filipineză a copiilor celor doi și nu mare ne-a fost mirarea să aflăm că familia Borcea-Pelinel nu iese din casă fără... bodyguard!

Cristi Borcea a eclipsat-o total pe Valentina Pelinel

Valentina Pelinel a purtat o ținută relaxată, formată dintr-o rochie cu motive florale și o geacă scurtă din denim, însă a avut grijă să-și pună în valoare silueta de fotomodel chiar și așa. Cristi Borcea, însă, ne-a surprins cu apariția demnă de podiumul de la New York Fashion Week, pe care a ales-o pentru un final de săptămână totuși relaxat, spunem noi.

Vezi și: Pelinel rămâne săracă dacă se desparte de Borcea: „Am făcut separare de bunuri”

Fostul patron al Dinamo a purtat o pereche de jeans, un tricou alb și o cămașă „flannel”, în carouri și, îngrijit ca de obicei, că doar nu degeaba i se spunea „Magdalena” (mai multe detalii despre porecla afaceristului, AICI). Borcea și-a purtat ochelarii ștrengărește, agățați de gulerul tricoului. Copiii au fost asortați cu el, având tricouri albe.

Probleme în paradis, după o zi de vis?!

Cum nouă nu ne scapă nimic și aducem în prim-plan cele mai noi subiecte mondene, am mai observat ceva! Cristi Borcea și Valentina Pelinel au părut cam reci, nu au avut niciun moment romantic, nicio apropiere sau privire care să ne trimită cu gândul la „ah, ce cuplu frumos suntem”!

Nu rata: Fostele neveste ale lui Cristi Borcea, răsfățate ca niște regine de parteneri. Alina și Mihaela se bucură de iubire adevărată

Colac peste pupăză, norii și-au făcut apariția pe cer și la propriu, dar și la figurat, și înainte să urce în mașină, cei doi au avut o dispută destul de aprinsă chiar în fața copiilor, care nu păreau deloc deranjați de tensiunile dintre părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net