Loredana Groza și Cristi Borcea, show incendiar la o nuntă din Emirate

Ultima actualizare:

Loredana Groza și Cristi Borcea au făcut un sspectacol de zile mari la o nuntă extravagantă dintr-un restaurant de lux din Abu-Dhabi.

Loredana Groza și Cristi Borcea, show incendiar la o nuntă din Emirate
Loredana Groza și Cristi Borcea, show incendiar la o nuntă din Emirate

Loredana Groza și Cristi Borcea au încins atmosfera la o nuntă ce s-a desfășurat cu mare fast la unul dintre cele mai luxoase localuri din Abu Dhabi. 

La evenimentul respectiv a mai fost invitat și Adi Minune care a încântat invitații pe ritmuri de manele, dar a petrecerea a atins apogeul atunci când Loredana Groza și Cristi Borcea au început să danseze împreună. 

Lory și Borcea aua făcut o demonstrație de dans lasciv, iar soțul Valentinei Pelinel părea de-a dreptul fascinat de mișcările divei. Loredana este cunoscută pentru maniera dezinhibată de a se prezenta în fața publicului și a știut mereu să ofere un spectacol pe cinste. 

Loredana, 51 de ani, a avut un weekend exploziv. Diva a petrecut în Emiratele Arabe la o nuntă de fițe alături de personalități și vedete. Lory a oferit un show de neuitat invitaților când s-a urcat pe mese și a început să dansez, spre deliciul celor prezenți, notează Libertatea.ro

Loredana Groza a cânta și a electrizat atmosfera îns tilul ei caracteristic, iar "partener de scenă" i-a fost chiar Cristi Borcea, fostul acționar dinamovist. 

Cei doi au dansat și s-au simțit bine pe ritmurile de manele ale lui Adi Minune. 

Loredana Groza, mai dezinvoltă ca niciodată

Loredana Groza a demonstrat în ultima vreme că, în ciuda vârstei de 51 de ani, ea continuă să fie la fel de provocatoare atât pe social-media cât și în concerte. 

Lory a postat imagini exrem de senzuale pe Instagram, iar în una dintre acestea ea face o demonstrație de dans la bară. 

În ciuda criticilor primite, Loredana continuă să se manifeste așa cum simte. O altă dovadă a faptului că diva își urmează meeu inima, a fost și relația de prietenie cu Nick Casciaro, câștigătorul oncursuui X-factor România. Lory a fost mentorul tânărului artist în cadrul concursuui, însă chimia dintre cei doi a fost atât de putermică încât au apărut zvonuri că între cei doi ar exista o relație sentimentală. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net