De la ce vine porecla primită de Borcea în închisoare? Îi spuneau „Magdalena”

Ultima actualizare:

Miron Mitrea, unul dintre cei mai controversați politicieni români, a petrecut un an și o lună în Penitenciarul Poarta Albă. În aceeași perioadă, printre alte personalități, acolo se afla și Cristi Borcea, despre care s-a aflat că avea o poreclă neașteptată.  

Se pare că Borcea era cunoscut drept „Magdalena”, la Poarta Albă, unde a stat încarcerat vreme de patru ani, în perioada martie 2014- iulie 2018. În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Miron Mitrea a vorbit despre timpul petrecut în spatele gratiilor. A mărturisit că porecla lui Cristi Borcea vine de la dorința de îngrijire a fostului patron al echipei Dinamo, care avea un mic „spa” în închisoare.  

Vezi și: Fostele neveste ale lui Cristi Borcea, răsfățate ca niște regine de parteneri. Alina și Mihaela se bucură de iubire adevărată

Cum arăta „salonul” pe care Cristi Borcea îl avea în pușcărie? 

Miron Mitrea a mai spus că așa-zisul „spa” pe care afaceristul în avea în pușcărie era, de fapt, o cameră foarte înaltă, fără geamuri, în care exista un boiler.  

„Îi spuneam «Magdalena» bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.  

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute.  

Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși.”, a declarat Miron Mitrea, despre porecla lui Borcea.  

Citește și: Mihaela Borcea a reîntinerit 20 de ani după operațiile estetice. Imagini hot de pe plajă

Miron Mitrea
Miron Mitrea

Cine este Miron Mitrea  

Miron Mitrea are 66 de ani și a avut o carieră controversată în politică. A avut cinci mandate de parlamentar și datorită lui Radu MAzăre, Sorin Oprescu, Marian Vanghelie și Liviu Dragnea au ajuns în peisajul politic autohton.

Fost Ministru al Transporturilor, Miron Mitrea a ieșit din lumea politică și nici că are de gând să mai aibă vreo legătură cu domeniul. A fost eliberat în mai 2016 din închisoare și în anul în care a stat după gratii firmele sale au intrat în faliment.  

Acum o duce foarte bine din punct de vedere financiar, căci s-a asociat cu un cunoscut afacerist român, alături de care a deschis o firmă de consultanță. Miron Mitrea a fost căsătorit de trei ori și are cinci copii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net