Paștele acasă la Cristi Borcea și Valentina Pelinel: «Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea e în focul pregătirilor de Paște. Cum e atmosfera la ei acasă și ce cadouri își doresc copiii din partea Iepurașului, la ce poftesc cel mai mult Borcea și Pelinel de Paște, dar și cum și-a revenit frumoasa vedetă după operația suferită la picior, veți afla din materialul următor, în exclusivitate.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii. Foto: Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii. Foto: Instagram

Click!: Cum te prind sărbatorile de Paște? Aglomerată, fericită, liniștită?

Valentina Pelinel: Alături de o familie frumoasă, sănătoși și uniți în toate momentele. Mă bucură faptul că am prieteni adevărați, alături de care îmi petrec timpul liber, că pot să fac ceea ce-mi doresc și că nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața până acum. Sunt liniștită și împăcată, chiar dacă un pic agitată cu pregătirile de sărbători.

Unde sărbătoriți, mergeți la mare, la hotelul vostru din Olimp?

Paștele îl petrecem în familie, ca de fiecare dată, alături de ai noștri, dar suntem vizitați și de prieteni. Vom merge la biserică să luăm lumină, iar duminica o petrecem liniștiți, acasă. Ne place să ieșim la plimbare dacă vremea e frumoasă. În perioada imediat următoare, vom ajunge și la Olimp, acolo unde ne petrecem o mare parte din vară alături de toți copiii.

Anul acesta ne vom bucura împreună cu copiii de două piscine noi, una infinity și una de copii cu tobogane și un nou loc de joacă. Am mărit și terasa hotelului, care are vedere la mare și unde e deja o tradiție să te delectezi cu preparate ca la mama acasă. Chiar dacă e o perioadă grea pentru toată lumea, s-a investit nu doar din punct de vedere financiar, ci și mult timp și s-a pus suflet ca să putem oferi clienților vacanțe de vis.

Ce preparate tradiționale îți place să pregătești de Paște cu mâna ta și cât de pofticioasă ești?

Nu aș numi gătitul o pasiune, dar cu siguranță poftesc la cozonac, așa cum nici salata de boeuf nu lipsește de la nicio sărbătoare. Momentul preferat este vopsitul și ciocnitul ouălor, pe care l-am transmis și copiilor și alături de ei ne distrăm de minune în bucătărie. Anul acesta fiecare și-a ales abțibilduri cu personajele preferate din desene animate.

Ai vreo comandă specială de la soțul tău, de sărbători? Ce anume își dorește în mod special la masa de Paște?

Părinții noștri gătesc excelent, așa că ei se ocupă de pregătirea bunătăților de Paște, suntem norocoși. Cristi se va delecta cu drob și preparate din miel, iar eu de abia aștept ciorba. Cel mai frumos moment este, totuși, cel din prima zi de Paște, când toată casa este aranjată și plină de flori și zâmbete.

Obișnuiți să mergeți la biserică în noaptea de Înviere? Sunteți amândoi credincioși?

Desigur, este chiar un moment important din această sărbătoare, pe care încerc să îl insuflu și copiilor. Eu una păstrez vie amintirea nopților de Înviere, când totul este atât de magic și liniștit, iar oamenii sunt mai fericiți.

Cum v-a ajutat credința în relația voastră, ce rol a avut? Pentru ce îi ești recunoscătoare Divinității?

Sunt recunoscătoare pentru absolut fiecare experiență pe care o trăiesc, așa cum este ea și cum vine de la Dumnezeu. Atâta timp cât suntem sănătoși fizic și psihic, restul se poate așeza.

Fericirea e o stare de spirit. Ca să fii fericit, trebuie să ai parte de liniștea și pacea, pe care ți le construiești singur, alături de familie, de cei dragi, de oamenii cu care împărtășești aceleași valori și experiențe. Fiind o fire optimistă, îmi place să mă înconjor de oameni optimiști și de energie bună.

Ce cadouri obișnuiți să va faceți unul altuia de sărbători?

De Paște vine iepurașul pentru copii. Pentru noi, cel mai important cadou este timpul petrecut împreună.

Ce își doresc copiii să primească de la Iepuraș?

Copiilor le place, în general, să primească cadouri, apreciază surprizele și se bucură de orice primesc. Evident că fiecare are preferințele lui și încercăm să ținem cont de ele.

Cum te simți după operația la genunchi, te-ai refăcut complet? Ce mai urmează după recuperare? Ai scăpat de emoții?

Mă simt în formă acum, mi-am revenit foarte bine după operație. Nu a fost deloc o perioadă ușoară, din contră, însă cu multă muncă, ambiție și o echipa de profesioniști, am reușit în prezent să ajung la o stare de funcționalitate aproape de normal și să mă pot ocupa de tot ce îmi doresc. Recuperarea nu s-a încheiat și va continua, cu siguranță, multe luni de acum încolo, dar ce a fost mai greu a trecut. Și mă concentrez pe viitoarele luni în care vreau să revin complet la activitatea fizică de dinainte de operație.

Ce îți mai dorești pentru tine de acum încolo? Ai tot ce ai visat?

Este în firea omului să creadă că nu are niciodată totul, pentru că mereu este altceva ce ai putea să-ți dorești. Dar sănătatea este, pentru mine, cea mai importantă dorința împlinită și faptul că am o familie unită. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net