Cum se simte Valentina Pelinel după operație: "Mersul în cârjă e o noutate"

valentina pelinel 0 png
Valentina Pelinelfoto: Instagram

Săptămâna trecută, Valentina Pelinel a fost supusă unei intervenții chirugicale de urgență. Acum, soția lui Cristi Borcea este pregătită pentru o recuperare care va dura 6 luni.

În urmă cu 8 ani, Valentina Pelinel (40 ani) a suferit un accident la ski și a rămas cu câteva probleme de sănătate, atunci când și-a rupt ligamentul. Săptămâna trecută, soția lui Cristi Borcea a fost supusă unei noi operații din cauza ligamentului încrucișat. 

Acum, frumoasa mămică se simte bine, este acasă și vrea să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor pentru a se recupera cât mai repede și mai bine. Valentina a învățat repede să “manevreze” cârjele și să coboare scările de acasă. Recunoaște că ii este puțin mai greu, dar nu se dă bătută, pentru că își dorește să se facă bine rapid.

image
Valentina Pelinel e nevoită să folosească cârjelefoto: Instagram

Valentina Pelinel: "Recuperarea durează 6 luni"

“Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng. Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, ha ha, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează 6 luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital… Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”, a povestit Valentina Pelinel pentru Click!

Citește și:

Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație! Ce a pățit soția lui Cristi Borcea

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg