Cum se simte Valentina Pelinel după operație: "Mersul în cârjă e o noutate"

Ultima actualizare:

    Valentina Pelinelfoto: Instagram
Valentina Pelinelfoto: Instagram

Săptămâna trecută, Valentina Pelinel a fost supusă unei intervenții chirugicale de urgență. Acum, soția lui Cristi Borcea este pregătită pentru o recuperare care va dura 6 luni.

În urmă cu 8 ani, Valentina Pelinel (40 ani) a suferit un accident la ski și a rămas cu câteva probleme de sănătate, atunci când și-a rupt ligamentul. Săptămâna trecută, soția lui Cristi Borcea a fost supusă unei noi operații din cauza ligamentului încrucișat. 

Acum, frumoasa mămică se simte bine, este acasă și vrea să urmeze cu strictețe sfaturile medicilor pentru a se recupera cât mai repede și mai bine. Valentina a învățat repede să “manevreze” cârjele și să coboare scările de acasă. Recunoaște că ii este puțin mai greu, dar nu se dă bătută, pentru că își dorește să se facă bine rapid.


    Valentina Pelinel e nevoită să folosească cârjelefoto: Instagram
Valentina Pelinel e nevoită să folosească cârjelefoto: Instagram

Valentina Pelinel: "Recuperarea durează 6 luni"

“Sunt o fire activă și mă voi pune repede pe picioare. Pot lucra cu greutăți pentru brațe și abdomen atâta timp cât nu pun presiune pe genunchiul stâng. Doar că am înlocuit accesoriile cu cârjele momentan, ha ha, dar scap de cârje foarte curând pentru că fac recuperarea ca la carte. Teoretic, recuperarea durează 6 luni, eu vreau să o fac sârguincios, să nu am probleme și să pot face sport ca lumea, e un ligament nou, o să mă obișnuiesc. E adevărat că am plecat mai devreme din spital… Mersul în cârjă e o noutate, am și foarte multe scări acasă, dar acum reușesc să le cobor”, a povestit Valentina Pelinel pentru Click!

Citește și:

Valentina Pelinel a ajuns pe masa de operație! Ce a pățit soția lui Cristi Borcea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
traian basescu
image
image
image
image
image
image
 Andreea Perju se topește de dorul tatălui său!
image png
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net