Familia Borcea, o adevărată forțăreață susținută de Mihaela! Interviu exclusiv cu fosta soție a lui Cristi Borcea

Ultima actualizare:

Mihaela Borcea este pe val! La 52 de ani, fosta soție a lui Cristi Borcea gestionează cu un fler impresionant hotelul familiei, din stațiunea Olimp. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate, detalii despre relația minunată cu cei trei copii din mariajul cu Borcea și ne-a vorbit despre schimbarea radicală pe care a făcut-o, în urma unor probleme de sănătate. 

cub mihaela borcea png

Mihaela Borcea este una dintre femeile din showbiz cu o prezență extrem de discretă la evenimentele monden, însă este o antreprenoare apreciată, pentru că de ani buni e la cârma afacerilor lui Burcea, care, de altfel, o apreciază pentru modul în care a gestionat situația familiei de-a lungul timpului.

Citește și: Fostele neveste ale lui Cristi Borcea, răsfățate ca niște regine de parteneri. Alina și Mihaela se bucură de iubire adevărată

Cristi Borcea tocmai i-a prelungit contractul de administrator al resortului pe care îl deține în stațiunea Olimp, după cum Click! a relatat în exclusivitate.

Deși se ocupă de mai multe afaceri și o face cu deosebit de multă pasiune și dăruire, Mihaela Borcea este și o mamă dedicată pentru cei trei copii pe care îi are cu fostul acționar dinamovist. 

Vezi și: Mihaela Borcea a reîntinerit 20 de ani după operațiile estetice. Imagini hot de pe plajă

Ea ne-a relatat ce drum au ales în viață gemenii Melissa și Angelo, în vârstă de 19 ani, dar și maniera în care se sfătuiește cu fiul cel mare, Patrick, în vârstă de 24 de ani, când vine vorba de afacerea familiei. 

Mihaela Borcea nu a ezitat să ne ofere detalii cu privire la starea ei de sănătate. În 2010, ea a suferit o intoxicație cu mercur, ce i-a afectat foarte mult organismul. Fosta soție a lui Borcea a cheltuit atunci peste 20.000 de euro pe tratamente, însă la scurt timp, medicii i-au mai depistat un alt metal greu în sânge, aluminiu. 

În ciuda afecțiunilor de care a suferit în trecut, Mihaela ne-a mărturisit că a învățat să aibă mai multă grijă de sănătatea ei și a abordat un nou stil de viață, care îi conferă un tonus de invidiat.

Iată și: Se modifică hotelul de la Olimp al lui Cristi Borcea. Ce se întâmplă până vara viitoare

Click!: De-a lungul timpului ați demonstrat un real talent când vine vorba de gestionarea unui business. Care sunt cele mai importante aspecte pe care le-ați învățat de la Cristi Borcea în privința afacerilor?

Mihaela Borcea: Păi poate îl întrebați pe el ce am învățat și vă va răspunde cu siguranță, e cel mai bine așa. 

Aveți trei copii superbi, despre Patrik știm că se ocupă de afaceri cu dvs., dar ce drum au ales mezinii Antonia și Angelo? 

Melissa e pasionată de arhitectură design și urmează o facultate de profil, iar Coco, bineînțeles, că merge și el pe partea de business.

Se va implica și fiul cel mic în afacerea hotelului Palm Beach din Olimp?

Nu știu, depinde, ar vrea, să termine facultatea, mai întâi, și după aceea mai vedem, normal. Sunt foarte mândră de toți cei trei copii ai mei, foarte mândră.

Fiul cel mare Patrick a contribuit și în trecut la proiectele familiei. Continuați să-l aveți drept colaborator?

Da, mă mai sfătuiesc cu el, cum să nu. Este un băiat foarte deștept și nu numai cu el, ci și cu Angelo sau Melissa. 

Interesant de urmărit: Mihaela Borcea, vacanţă în Zanzibar alături de iubit! Cum s-au fotografiat cei doi pe plajele exotice

În urmă mai mulți ani ați declarat că cel mai valoros element din viața unui om este propria sănătate. Ce schimbări benefice ați făcut în viața dumneavoastră de atunci?

Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos.

Cu câte proiecte de afaceri jonglați în prezent?

Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zona, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici.

Mai citește și: FOTO Cristi Borcea, petrecere faraonică pentru majoratul gemenilor. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show

În piscina Infinity ați înotat?

Încă nu am apucat, doar am lucrat la ea (râde..). A suferit o transformare față de cum era, acum este o oază de liniște de relaxare.

Ce ați învățat din punct de vedere business de la Cristi Borcea?

Nu știu, asta cel mai bine ar fi să îl întrebați pe el.

Cum și-a refăcut Mihaela Borcea viața după divorț

Mihaela Borcea a fost prima soție a lui Cristi Borcea, cei doi fiind căsătoriți vreme de 23 de ani, din 1988 până în 2011, iar din relația lor au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Melissa și Angelo. După divorțul de Mihaela, Cristi Borcea a bifat două mariaje, cu Alina Vidican și cu Valentina Pelinel, cea care îi este soție în prezent. 

Vezi și: Valentina Pelinel a băgat în reparații hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poți caza în sezonul estival

Mihaela Borcea, fiind o femeie puternică și sigură pe sine, s-a ținut mereu departe de scandaluri, iar la momentul actual are o relație împlinită și armonioasă cu Sorin Rap. Cei doi formează un cuplu de șapte ani, iar ultima lor escapadă a fost în Zanzibar, unde s-au fotografiat în ipostaze tandre. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net