Femeile lui Borcea se războiesc pe hotelul de la mare! Pelinel a vrut s-o scoată pe Mihaela din afacere!

Hotelul lui Borcea de la malul mării face valuri îm familia milionarului! Se știe că Valentina Pelinel și Mihaela Borcea își dispută aprig șefia hotelului! Cu numele ambele sunt patroane la stabilimentul de trei stele de la malul mării. Numai una, însă, apare și în acte ca fiind adevărata șefă! Borcea a împuternicit-o pe Mihaela să conducă hotelul până 2027. Lui Pelinel însă, actuala soție, nu i-a picat prea bine!

Valentina și Cristi Borcea au inaugurat piscina de la hotelul de la Olimp Sursa: Instagram
Valentina și Cristi Borcea au inaugurat piscina de la hotelul de la Olimp Sursa: Instagram

Hotelul lui Cristi Borcea de la malul mării a fost inaugurat cu fast, în această vară, la Olimp, după ce s-au făcut amenajări de milioane de euro, de la piscina infinity, la piscine pentru copii și locuri de joacă. Stabilmentul de trei stele a fost lăsat de Borcea încă de la început în grija Mihaelei Borcea, prima lui soție, care se și ocupă de mai multe afaceri ale familiei.

Ar putea să te intereseze și: Mihaela Borcea a întinerit 10 ani după operațiile estetice

La începutul anului însă, Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Cristi Borcea, ar fi intenționat să o scoată pe Mihaela din afacere. Pelinel ar fi vrut s-o debarce, subtil, de la cârma hotelului pe Mihaela, dar nu prea i-a ieșit, căci Borcea i-a prelungit fostei neveste împuternicirea să administreze hotelul!

Mihaela e șefa, dar cară tăvile la hotelul lui Borcea din Olimp!

Astfel, Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Cristi Borcea de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027.

Se prelungeşte mandatul administratorului unic - Borcea Mihaela-Mariana - de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027.

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial, după cum anunță ziuadeconstanța.ro.

Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina s-a văzut nevoită să lucreze împreună cu prima soţie a omului de afaceri.

Cele două au dat nas în nas la mare și week-end-ul trecut. Valentina însă a venit cu copii să facă plajă, în timp ce Mihaela asuda cărând tăvile cu limonadă pe la piscina infinity, noul punct de atracție al hotelului de la Olimp.

Vezi și: Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei, din Olimp

Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! Avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc ce joacă, mărim și terasa care este superbă și are vedere la mare”, a dezvăluit Valentina Pelinel, în exclusivitate pentru click.ro.

Cât costă o cameră la Borcea la hotel?

Cristi Borcea a inaugurat în această vară noile amenajări de la hotelul de 3 stele din stațiunea Olimp.

Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a explicat Mihaela Borcea, pe rețelele de socializare, unde face lobby intens pentru hotelul pe care-l administrează.

În plin sezon estival, o noapte de cazare la hotelul Pam-Beach Olimp costă între 325 și ajunge pînă la 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă. Spre finalul verii însă, mai precis în luna august, o cameră va putea fi rezervată cu suma minimă de 280 de lei.

Hotelul lui Cristi Borcea de la Olimp dispune de 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net