Borcea domină sezonul estival! Piscina afaceristului este senzația litoralului românesc!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristi Borcea are cu ce se lăuda și la mare! Și-a „tras” piscină de lux la Olimp, chit că a băgat o avere în ea! Piscina infinity de la hotelul lui Borcea din Olimp este singura din țară de acest gen, la ora aceasta, și rivalizează cu cele din Turcia sau Grecia! Pentru a fi siguri de rezultat, Cristi și Valentina au inaugurat-o chiar ei, weekend-ul acesta.

Piscina infinity de la hotelul lui Borcea din Olimp, atracția verii Foto: Arhivă personală
Piscina infinity de la hotelul lui Borcea din Olimp, atracția verii Foto: Arhivă personală

Hotelul lui Cristi Borcea din Olimp a beneficiat anul acesta de noi amenajări, în care fostul acționar de la Dinamo a investit o avere. Piscina infinity, singura de acest fel din țară la acest moment, face ca hotelul lui Borcea de la Olimp să rivalizeze cu hotelurile luxoase de pe plajele din Grecia, Turcia sau Egipt.

Cum a decurs vizita familiei în Olimp: Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei, din Olimp

Cât costa cazarea la hotelul lui Cristi Borcea

Piscina de lux de la hotelul lui Borcea din Olimp este noua atracție de pe Litoralul românesc în vara aceasta! Turiștii trebuie însă să scoată din buzunar o sumă frumușică pentru a se putea bucura de apa cristalină care pare că se revarsă în mare, dar și de peisajul de vis. De facilitățile piscinei infinity se pot bucura și turiștii din afara hotelului, nu doar cei cazați în complex. Cu toate că prețurile sunt piperate, afaceristul nu duce lipsă de clienți.

Pentru o noapte la hotelul lui Cristi Borcea, doritorii trebuie să scoată din buzunare nici mai mult nici mai puțin de 450 ron pe noapte!

Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj.”, a anunțat încântată Mihaela, fosta soție a lui Borcea, care se ocupă de mai multe dintre afacerile fostului soț, inclusiv de hotelul de la malul mării. Mihaela este prezentă non-stop pe Litoral vara asta, unde primește oaspeții la hotel în calitate de gazdă.

Vezi și: Ce bine-i merge lui Cristi Borcea în afaceri! Prima soție este mâna de fier

Mihaela Borcea deține în acte hotelul

De altfel, hotelul de la Olimp a fost și trecut în acte, de Cristi Borcea, pe numele primei sale soții, Mihaela Borcea, care s-a ocupat personal de reabilitarea lui. Societatea administrată de Mihaela Borcea a obținut, anul trecut, de la Primăria Municipiului Mangalia, o autorizație de construire pentru modernizarea, extinderea, supraetajarea și recompartimentarea complexului hotelier.

Hotelul lui Borcea din stațiunea Olimp a avut parte de o transformare radicală, în ultima  perioadă. Amplasamentul de pe malul mării dispune de piscină imensă dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Unitatea de cazare din Olimp are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

Vezi și: Valentina Pelinel a băgat în reparații hotelul lui Borcea din Olimp. La ce tarife te poți caza în sezonul estival

Valentina Pelinel s-a implicat, la rândul ei, în renovarea hotelului

În decorarea interioarelor hotelului s-a implicat personal chiar și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, care a mers și ea, weekend-ul acesta, împreună cu soțul și cei trei copii, să se răsfețe din plin în propriul hotel de la malul mării.

Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! Avem piscine noi, infinity, piscine pentru copii, loc de joacă, am mărit și terasa, care este superbă și are vedere la mare!

Nouă ne plac vacanțele în România, stăm foarte mult timp în țară pentru că aici putem sta cu toți copiii. Vor veni și frații din America și ne adunăm toți aici , la noi acasă și la hotel.”, a dezvăluit Valentina Pelinel, pentru Click !

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii, un băiețel pe nume Milan (7 ani) și gemenele Indira și Rania (de 3 anișori). Fostul acționar de la Dinamo mai are însă încă șase copii, din relațiile trecute, și este considerat unul dintre cei mai prolifici oameni din fotbal, cel puțin în ce privește numărul moștenitorilor!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net