Cât de mari au crescut copiii lui Cristi Borcea, din căsătoria cu Mihaela

Ultima actualizare:

Cristi, 52 de ani, și Mihaela Borcea, 52 de ani, sunt fericiții părinți a trei copii. Din relațiile și căsătoriile ulterioare ale afaceristului, cei trei adolescenți mai au șase frați și surori.

Cristi Borcea a reușit să pună bazele unei familii puternice, de fiecare dată când a avut o relație din care au rezultat copii.

Nouă copii, cu patru femei

Dar cea mai mare realizare a sa a fost, mai mult ca sigur, faptul că a reușit să le determine pe mamele copiilor săi să aibă o relație civilizată, în așa fel încât urmașii săi au crescut împreună și au rămas apropiați.

Din relația cu Mihaela, Cristi are trei copii,  Patrick, 24 ani, și gemenii Melissa și Angelo, de 18 ani.

Citește și: Cristi Borcea pescuia fotbaliștii de la Dinamo din cluburi, după scandaluri

Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu și așa a apărut  Andreina Carolyn Christine, acum 13 ani. 

Cristi a fost căsătorit cu Alina Vidican, ei având doi copii, pe George Alexandru, de 9 ani și pe Gloria, de 6 ani.

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii, pe Milan, de 5 ani și gemenii Indira Maria și Rania Maria, de 3 ani.

Reuniuni anuale cu toți cei 9 copii

„O lună iarna, două luni vara reunesc toți copiii, toți cei 9 copii împreună și trebuie să mai găsim timp și pentru noi.  Am avut interesul să fiu cât mai bine cu mamele lor, să crească copiii într-un mediu civilizat, normal și să nu aibă traume.

Toți copiii sunt foarte bine, și mamele copiilor sunt bine, și eu sunt bine”, a spus Cristi Borcea în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Citește și: Gemenele lui Borcea, răsfăț la salon la 3 ani! Cât de mari si frumoase s-au făcut! Sunt cochete ca mama lor!

Cristi Borcea a declarat, în mai multe rânduri, în ultimii ani, că își dorește mai mult timp pentru el și soția sa. Afaceristul a spus că a discutat cu Valentina și că, în următorii ani, se vor concentra pe creșterea copiilor avuți împreună și pe timpul liber petrecut împreună, lăsând de înțeles că, momentan, sunt slabe șanse să mai apară și alți moștenitori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net