Cristi Borcea pescuia fotbaliștii de la Dinamo din cluburi, după scandaluri

Ultima actualizare:

Cristi Borcea a povestit cum era pe vremuri la Dinamo. Mai precis, el a rememorat episoade din perioada în care finanța echipa din Ștefan cel Mare, în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, realizat de Nasrin Ameri, viitoarea fină a cuplului Cristi Borcea – Valentina Pelinel.

Afaceristul nu a avut o viață ușoară, la Dinamo, în ciuda imaginii afișate în acea perioadă. „La fotbal nu merge să pui familia pe primul loc. Acolo eram 24 din 24. Revelioane, Crăciun, Paște, totul. Din postura de conducător nu le asiguri numai condițiile financiare.

Îl suna Victor Becali să îl anunțe în ce încurcături mai intraseră fotbaliștii

Trebuia să intri în viața lor privată, erau momente când mă suna Victor (n.r. Victor Becali) și îmi spunea că Tamas și cu Semeghin erau la manele, se bătuseră cu unii la 3 dimineața.

Mă dădeam jos din bat și îmi zicea: „Borcea, mergem!”. Gata, trebuie să te duci. Mă duceam după ei”, a povestit Cristi Borcea.

Citește și: Femeile lui Borcea se războiesc pe hotelul de la mare! Pelinel a vrut s-o scoată pe Mihaela din afacere!

Afaceristul a rezolvat scandaluri și a fost alături de foștii săi jucători și în alte momente tensionate.

Semeghin a intrat cu mașina în hotel la Erbașu. Dănciulescu a sărit cu mașina în Dâmbovița. Niculescu, indiferent de câți bani avea, dădea totul la cazino. Până la urmă a fost interzis la toate cazionurile.

Toți au ajuns foarte bine, de asta am și relația pe care o am cu ei. Mă regăseam, mai mergeam și eu cu ei la club. Le-am făcut pe toate și eu”, a mai povestit Cristi Borcea, în podcastul menționat.

Tamaș a fost arestat în Israel, în 2019

Gabi Tamaș a jucat pentru Dinamo în mai multe perioade, 2002 – 2003, 2005 și 2008 – 2009. Unul dintre cele mai cunoscute derapaje ale fotbalistului s-a petrecut, în 2019, în Israel.

Eu când am intrat in Israel, am făcut-o cu pașaport temporar. Trebuie să îmi pun viza de muncă pe el, dar i-am spus președintelui să nu îmi pună viza ca oricum este temporar. Când m-am dus și am luat pașaportul, cel pe zece ani, mi-au pus viza de muncă.

Ulterior, ei nevrând sa colaboreze între ei, instituțiile, am fost prins băut la volan, mergeam și cam tare. Eram cu soția și o prietenă de a ei. Ne-am oprit la benzinărie să ne luăm ceva de băut și de mâncare și am mers mai departe.

Ne grăbeam pentru că ne așteptau niște prieteni la un club. Am văzut poliția, aveam 200 de kilometri la oră.

Citește și: Pe lângă drum, pe lângă gard! Stilistul lui Cristi Borcea si Mircea Zara s-au făcut praf!

S-a spus că eram atât de beat încât nu puteam sa stau pe picioare, nu era așa. Soția a făcut filmări pe telefon și le-a trimis avocatului, am făcut tăiate testele lor. Ulterior am fost la sediul poliției, am stat acolo și m-au dus în arest”, a declarat Gabi Tamaș pentru Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net