Gemenele lui Borcea, răsfăț la salon la 3 ani! Cât de mari si frumoase s-au făcut! Sunt cochete ca mama lor!

#Exclusiv Click!

Gemenele lui Cristi Borcea au crescut văzând cu ochii! La trei anișori, Indira și Rania au deja apucături de dominișoare în toată regula și o imită pe mama lor în tot ceea ce fac. Micuțele au fost cu Valentina Pelinel la salon și au primit toate trei un răsfăț pe cinste.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii Sursa: Instagram
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii Sursa: Instagram

Gemenele lui Cristi Borcea, Indira și Rania, nu sunt identice, dar sunt amândouă foarte drăgălașe, iar părinții lor sunt foarte mândri de frumusețea și de gingășia lor. Au și cu cine semăna căci mama lor, Valentina Pelinel, este fost model internațional. Fetițele, deși au doar trei anișori, sunt foarte cochete și, mai nou, merg cu Valentina de mânuță la salonul de infrumusețare.

După ce au fost la mare și s-au bucurat de piscina infinity de la hotelul lui Cristi Borcea dn Olimp, Valentina le-a luat pe micuțe și le-a dus la tuns și la ferchezuit în salonul de înfrumusețare al prietenei sale, Elena Ciftci. Fetițele au stat cumiți la coafor alături de mama lor și au primit un răsfăț pe cinste. Au plecat de acolo cu părul bucle și mândre tare că o moștenesc pe mama lor la frumusețe și la cochetărie, am putea spune.

„Cristi nu are răbdare de fel!”

Gemenele Rania și Indira au împlinit trei anișori, pe 1 martie anul acesta. Rania e năzdrăvana familiei și îl întrece în nebunii și pe fratele ei mai mare, Milan, primul copil al Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea.

Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Click!

Valentina e mâna de fier a familiei când vine vorba de copii. Cristi Borcea, în schimb, le face toate poftele micuților și îi răsfață peste măsură.

Ne uităm cum cresc sub ochii noștri și cum devin două domnișoare cu personalități diferite, cum descoperă lumea alături de noi. Fiecare moment devine atât de important tocmai pentru că timpul fuge mult prea repede.

Rania e lipită de mine, Indira este în lumea ei și este mai înspre tati. Am învățat de la copiii mei să fiu mai tolerantă. Nu aveam atât de multă răbdare. Nici măcar nu ridic glasul în fața lor. Vreau să crească frumos și armonios. Cristi nu are răbdare de fel, dar cu copiii e altfel”, a mai spus Valentina.

Borcea are deja nouă moștenitori și parcă nu s-ar opri aici. Vrea și al zecelea copil.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a mai declarat Valentina pentru Click.ro.

Cristian Borcea este la treia căsnicie! Fostul boss de la Dinamo a mai fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011. A urmat apoi a doua căsătorie, cea cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar la care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan.

La 1 martie 2019, au venit pe lume fetele lor, gemenele Indira și Rania. Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Cristi Borcea s-a căsătorit la 48 de ani, pentru a treia oară, cu Valentina Pelinel. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă la Budapesta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net