Secretele Valentinei Pelinel! Cine a ajutat-o să se recupereze după operaţia la genunchi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel arată senzaţional la 41 de ani, după două naşteri - una cu gemeni - şi o operaţie la picior! Vedeta nu a renunţat la sport nici când a fost însărcinată, nici după intervenţia la genunchi, iar îngerul ei păzitor se numeşte Luminiţa  Nicolescu, femeia-fenomen, care arată demenţial la 70 de ani şi este unul dintre cei mai căutaţi instructori de sport.

Pe 20 octombrie, anul trecut, Valentina Pelinel şi-a luat inima în dinţi şi s-a operat la piciorul stâng. Trauma i s-a tras de la un accident la schi şi de atunci a avut mari probleme.  

Citeşte şi: Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

“Pe 20 octombrie anul trecut m-am operat la piciorul stâng. În 2013 m-am accidentat la schi. Atât de mult am suferit, că nici nu mai vreau să aud de acest sport. Nu mi-e dor de el şi nici copiii mei nu vreau să facă schi. A fost destul de grea recuperarea. Mi-am rupt atunci ligamentul încrucişat anterior, parţial.

Doctorul mi-a zis că atâta timp cât nu vreau să mai schiez, nu trebuie să mă operez, aşa că am mai trăit liniştită 8 ani şi ceva cu toate sporturile mele, pe care le fac. La un moment dat m-am apucat cu profa mea de sport să facem karate, că nu le făcusem pe toate şi s-a gândit să mă înveţe şi autoapărare.

Citeşte şi: Valentina Pelinel dă vestea cea mare de Paște: «Cristi mai vrea copii!»

Într-o zi, la antrenament, nu ştiu cum am călcat cu piciorul şi am simţit o durere când l-am pus jos şi am zis, l-am rupt! M-am uitat aşa la profa, ea a zis “Nu l-ai rupt!”. Şi din momentul ăla a început să îmi fugă genunchiul. M-am dus la doctor direct, simţeam cum îmi fuge rotula. Altă posibilitatea nu a fost decât operaţia!”, a povestit Pelinel pentru Click! 

Prima lună în cârje, cea mai grea

“M-am băgat repede la operaţie, recuperarea a durat 6 luni! Acum sunt bine, chiar foarte bine! Port şi toculeţe, mai groase şi mai mici. Am făcut 6 luni de recuperare ca la carte. 70% contează foarte mult recuperarea. O lună de zile am făcut câte 3 ore pe zi, apoi doar o dată pe zi, timp de 6 luni. Prima lună în cârje a fost groaznică! E cel mai cumplit să te duci pe picioare la doctor, eu, fire sportivă, şi să pleci acasă în scaun cu rotile! Când intri în maşină şi ţi se predau cârjele, partea psihică mi s-a părut cea mai grea!”, a mai adăugat Pelinel pentru Click! 

A reluat antrenamentele cu Luminiţa Nicolescu

Acum, în sfârşit, a putut relua antrenamentele cu profa ei de sport, celebra Luminiţa Nicolescu, bună prietenă cu Valentina Pelinel şi femeia care are grijă de silueta ei!

“Acum am revenit la sală, la profa, şi fac mai atent, grefa are timp de 9 luni fixare, după 9 luni trebuie să încep să înot. Cu profa fac în fiecare zi sport, o ora, în afară de weekend. Luminiţa m-a antrenat şi în sarcina gemelară, până în ultimul moment şi în cea cu Milan”, ne-a mai adăugat soţia lui Cristi Borcea, care are doar 65 de kilograme la o înălţime de 1,80. 

"Valentina E ca şi fiica mea"

 Profa de sport a Valentinei Pelinel este un fenomen. Luminiţa Nicolescu arată senzaţional la cei 70 de ani ai săi. A făcut 12 ani de pian, are pian la sală de sport şi acasă şi spune că nu îşi începe ziua până nu cântă la pian. 

“Cu Valentina ne antrenăm în fiecare zi, câte o oră, mai puţin sâmbăta şi duminică şi avem şi ora noastră de prietenie, de confesiuni. Este mai mult decât eleva mea, e prietena mea, fiica mea, sora mea, de toate! După naşteri am făcut exerciţii specifice. O perioadă nu am lucrat abdomenul, am luat-o treptat. Şi-a revenit foarte bine.

Când a fost însărcinată cu gemenii am lucrat până în săptămâna în care s-au născut. Pentru genunchi am reluat după ce a făcut fizioterapie specifică. Şi acum lucrăm să întărim  musculatura coapsei piciorului care a fost afectat, dar este recuperată 100%.”, ne-a mărturisit Luminiţa Nicolescu pe care am urmărit-o în 2015, în reality show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la PRO TV . 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net