Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

Valentina Pelinel e mămica a trei copii, un băiețel și două fetițe gemene, reușind totodată, de-a lungul timpului, să își păstreze silueta de model de odinioară! Întrebată de curând cum se menține în formă, soția lui Cristi Borcea a dezvăluit câteva dintre secretele sale.

Cum își menține Valentina Pelinel forma fizică de invidiat Foto: Instagram
Cum își menține Valentina Pelinel forma fizică de invidiat Foto: Instagram

Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, își menține forma fizică de odinioară, de pe vremea în care activa drept model. Deși a trecut și prin două sarcini, corpul ei nu a suferit mari modificări, soția lui Borcea reușind să aibă în continuare o siluetă de invidiat.

Ei bine, acest lucru vine și cu sacrificii, dacă nu era deja evident. Valentina a recunoscut că în trecut era mult mai strictă în privința alimentației sale, încercând să facă acest lucru și în prezent.

Cum își menține Valentina Pelinel forma fizică de invidiat: „Mă abțin de la mâncare”

Cu toate acestea, uneori îi mai „scapă” pe lista de cumpărături mici plăceri vinovate. Valentina Pelinel are însă grijă ca acest lucru să nu se întâmple prea des, compensând oricum și cu multă mișcare. Totuși, fostul model a dezvăluit că cel mai mare „secret” al ei este....abținerea. 

Într-un interviu acordat publicației Ego, Valentina Pelinel a mărturisit că întotdeauna găseşte un echilibru atunci când vine vorba de menținerea siluetei, iar dacă mai acumulează unul sau două kilograme în plus, încearcă să scape de ele cât mai repede, prin sport și alimentație sănătoasă.

Citește și: Valentina Pelinel a slăbit considerabil după nașterea gemenelor. S-a întors la silueta de model!

Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Mă mai chinui, pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai scap și eu. Cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați. 

După ce mănânc mă ia vinovăția și încep să calculez cât înseamnă, câte calorii am mâncat, mă gândesc cât trebuie să lucrez la sală. Dar îmi place. Sincer, acum, nu trebuie să te privezi chiar de tot. Dacă există un echilibru atunci e bine. Și în vacanțe mai pun un kilogram, două, apoi le dau jos. Important este să nu le ții acolo mult timp.”, a explicat Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel, fără machiaj și filtre de înfrumusețare: «Nu ne fac bine»

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele în 2018, după ce omul de afaceri a ieșit din închisoare. Cei doi au împreună trei copii: un băiețel, Milan, și două fetițe gemene, Rania și Indira.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net