Alex Erbașu și frumoasa lui soție, pe urmele lui Nașu', în Sicilia

Ultima actualizare:

    Mihai Erbașu și soția lui, Andrafoto: arhivă personală
Mihai Erbașu și soția lui, Andrafoto: arhivă personală

Sunt mari pasionați de călătorii, iar de data aceasta au optat pentru o vacanță cu "aromă" de film. Alex Erbașu și frumoasa lui soție, Andra, s-au aventurat prin Sicilia și au vizitat și localitatea Savoca, unde s-au filmat părți din pelicula "Nașul", cu Marlon Brando şi Al Pacino.

În pandemie, Andra și Alex Erbașu au optat pentru vacanțele în Europa. Le-au lăsat pe cele exotice, precum Republica Dominicană și Maldive și au explorat destinații precum Ungaria, Croația, Turcia, iar cea mai recentă dintre ele este Italia, din care tocmai s-au întors. Aceasta este, de departe, una dintre cele mai interesante, pentru că au ales-o datorită unui film preferat de cei doi. Este vorba despre "The Godfather" sau "Nașul", iar traseul a fost marcat de câteva obiective importante, care se regăsesc în celebra ecranizare în regia marelui Francisc Ford Copola.


    Alex Erbașu, la Bar Vitelli din Savocafoto: arhivă personală
Alex Erbașu, la Bar Vitelli din Savocafoto: arhivă personală

Când spui Sicilia te gândești la peisajele unice și diverse, la mâncarea lor specială, la locul în care s-au turnat multe filme bune, cu gangsteri și mafioți. Celebrul afacerist și partenera sa de viață au poposit în cel mai frumos sat din Italia, așa cum a fost declarat în anul 2008, și anume Savoca. Aici se regăsește celebrul Bar Vitelli, în care s-au filmat câteva scene celebre din filmul "Nașul", cu Al Pacino și Marlon Brando în rolurile principale, și unde a avut loc căsătoria lui Corleone cu Apollonia.


    Andra Erbașu, la Bar Vitelli din Savocafoto: arhivă personală
Andra Erbașu, la Bar Vitelli din Savocafoto: arhivă personală

În interior există o cameră “muzeu”, în care se regăsesc masa și scaunul folosite de marele Al Pacino în timpul filmărilor, dar și multe alte poze și elemente din decorul original. Alex nu a ratat acest moment epic și a făcut câteva fotografii, apoi a stat cu frumoasa Andra la o cafea și la o felie de tort de fistic, lămâie și migdale. După acest popas, Erbașu și doamna lui și-au continuat călătoria prin frumoasa Taormina. Pozele cu peisaje superbe se regăsesc pe paginile lor de socializare. 

Citește și:

Cele mai bune filme despre mafie VIDEO

Al Pacino împlinește 80 de ani! 25 de curiozități despre starul care n-a fost niciodată însurat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net