Pe lângă drum, pe lângă gard! Stilistul lui Borcea si Mircea Zara s-au făcut praf!

Ultima actualizare:

Se mai amețește omul pe căldurile astea, dar cei doi Mircea, Bărbulescu și Zara, au reușit să o facă lată, într-o zi toridă de vară! Cei doi prieteni au ieșit să se răcorească la un restaurant cu specific grecesc din zona de fițe a Capitalei. Au ieșit de acolo pe două cărări!

Mircea Bărbulescu este, din 2013, stilistul lui Cristi Borcea Sursa: Facebook
Mircea Bărbulescu este, din 2013, stilistul lui Cristi Borcea Sursa: Facebook

Mircea Bărbulescu, cunoscut ca stilistul personal al lui Cristi Borcea, face mai nou echipă prin birturile din București cu celebrul VJ Mircea Zara. Amândoi împărtășesc aceleași plăceri, așa că tocmai bine, au ieșit să se dreagă la un păhărel, pe căldurile astea!

Alcoolul, însă, se știe nu e prea recomandat în zilele fierbinți, însă ce mai contează când prietenia e mare și cheful pe măsură.

Cei doi au mers împreună cu un prieten la un restaurant grecesc din zona Floreasca, unde au gustat, se pare, din băuturile specifice. Paparazii Click! i-au surprins pe cei trei la ieșirea din restaurant și le-a fost cam greu să-i urmărească! Nu de alta, dar băieții nu prea mai găseau drumul și păreau chercheliți binișor!

Cei trei mușchetari s-au plimbat minute în șir fără o direcție precisă, vorbind tare si gesticulând de mama focului, când pe mijlocul străzii, când pe trotuar. Ce să mai, veselie mare!

Cristi Borcea se îmbracă numai de la marile case de modă  Sursa: Facebook
Cristi Borcea se îmbracă numai de la marile case de modă Sursa: Facebook

Bărbulescu, consilerul vestimentar al lui Cristi Borcea!

Cristi Borcea are o imaginea impecabilă, atât pe stradă cât și la evenimente. Borcea are în garderobă numai haine de mii de euro, achiziționate de la marile case de modă din afară. Fostul boss de la Dinamo a decis să apeleze, cu ceva ani în urmă, la servicile stilistului Mircea Bărbulescu, pentru a nu da greș în ce privește vestimentația.

Mircea Bărbulescu merge la cumpărături cu omul de afaceri în marile capitale ale modei, Londra, Milano, Paris, îi mixează piesele vestimentare și îi aranjează garderoba săptămânal, în funcție de evenimentele sau întâlnirile pe care le are.

E genul de om care înțelege că, atunci când ești persoană publică, e foarte important cum te prezinți în societate.”, a transmis designerul, la scurt timp după ce a început colaborarea cu Borcea.

Designerul Mircea Barbulescu a absolvit cursurile Universității de Artă și Design din Cluj Napoca (secția Design Vestimentar), urmând apoi cursurile prestigioasei Kingston University din Londra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net