Lucian Becali va fi tătic! Soția e însărcinată în 5 luni

Ultima actualizare:

Gigi Becali va fi unchi! Nepotul lui preferat va deveni tătic la toamnă. Soția lui Lucian Becali este însărcinată în 5 luni și va aduce pe lume primul copil al cuplului. Afaceristul nu-și mai încape în piele de bucurie.

Lucian Becali fost un rebel, dar s-a cumințit. Sau, mai bine spus, a fost îmblânzit! Soția sa, Iulia Florescu, l-a transformat într-un bărbat matur și statornic pe celebrul crai de Dorobanți. În august 2021, Iulia și nepotul lui Becali au făcut cununia civilă în Voluntari.

Citește și: Motivul bizar pentru care Gigi Becali nu a mai fost naș la nunta Mariei Iordănescu: «Relația dintre noi...»

Evenimentul s-a întâmplat după nunta verișoarei lui Lucian, fiica lui Gigi Becali. La evenimentul fastuos, cu 700 de invitați, latifundiarul din Pipera l-a pus să o ceară în căsătorie pe Iulia.

,,Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, i-a spus finanțatorul clubului FCSB lui Lucian Becali.

De urmărit și: Gigi Becali încă nu și-a revenit după pierderea titlului

Cum a reacționat Gigi Becali la aflarea veștii că va fi unchi

Iată că Gigi a avut gura aurită, iar acum nepotul său preferat va fi și tătic. Click! a aflat în exclusivitate că soția afaceristului este însărcinată în luna a cincea.

,,Da, este mare bucurie în familia Becali. Lucian va deveni tată la toamnă. Iulia este însărcinată în cinci luni și va naște o fetiță. Lucian e fericit, iar de Gigi nu mai spun! În sfârșit, s-a așezat și el la casa lui. Să dea Domnul să mai facă vreo trei copii, să ducă numele Becali mai departe", ne-a spus o sursă din apropierea lui Lucian Becali.

Se pare că Iulia se simte bine, sarcina decurge bine, este în parametrii normali și merge la controalele obișnuite, recomandate de medicul care o supraveghează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net