Este oficial: Borcea este din nou tătic!

Ultima actualizare:

    Fostul șef dinamovist Cristi Borcea a aflat cu o zi înainte să împlinească 45 de ani că mai are o fetițăfoto: Click!
Fostul șef dinamovist Cristi Borcea a aflat cu o zi înainte să împlinească 45 de ani că mai are o fetițăfoto: Click!

Exact înainte să ajungă în pușcărie, Cristi Borcea (44 de ani) a fost dat în judecată de o fostă amantă, avocata Simona Dana Voiculescu. Aceasta și-a dorit ca fostul șef dinamovist să recunoască în fața legii că este tatăl fetiței sale, acum în vârstă de opt ani. Vineri (16 ianuarie), Judecătoria Sectorului 3 a primit rezultatele testului ADN.

Rezultatul a venit chiar cu o zi înainte ca Borcea să împlinească 45 de ani. Acum este sigur că micuța Carolyne, fetița în vârstă de 8 ani a avocatei Simona Dana Voiculescu, este al cincilea copil al milionarului Cristi Borcea. 

A vrut să se răzbune pe fosta amantă

Alina şi Cristi sunt despărţiţi în acest moment, deoarece fostul patron de la Dinamo este închis la penitenciarul Poarta Albă
Alina şi Cristi sunt despărţiţi în acest moment, deoarece fostul patron de la Dinamo este închis la penitenciarul Poarta Albă

Viața lui Cristi Borcea s-a schimbat radical în acest an. La 21 februarie, Simona Dana Voiculescu a depus o cerere pentru stabilirea paternității la Judecătoria Sectorului 3. Asta cu doar câteva zile înainte ca cel care ar fi tatăl fetiței sale să fie condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul transferurilor”. Cristi Borcea s-a trezit astfel că trebuie să se apere, din spatele gratiilor, în războiul declanșat de femeia cu care s-ar fi iubit mai bine de zece ani. Așa că și-a trimis o armată de avocați la proces și a decis să facă testul ADN pentru a fi sigur că fetița, acum în vârstă de 8 ani, este a lui. Rezultatul expertizei va ajunge pe masa judecătorilor, iar în 16 ianuarie, cu doar o zi înainte ca Borcea să împlinescă 45 de ani, a fost fixat următorul termen al procesului.

Până atunci, Borcea nu stă cu mâinile în sân. Deranjat, probabil, de pretențiile fostei amante, fostul boss dinamovist vrea să o pună la punct pe femeie. Numele acesteia apare ca pârăt într-un proces dechis la Judecătoria Sectorului 3, iar reclamant este o firmă, care ar aparține lui Cristi Borcea. 

Îi dă numele, dar nu e de acord cu pensia alimentară

Judecătoria Sectorului 3 a primit vineri (16 ianuarie) rezultatele testului ADN efectuat de fostul acţionar al clubului Dinamo, în dosarul de paternitate deschis de fosta lui amantă. Așa că la termenul procesului rezultatul a fost comunicat atât femeii cu care Borcea a avut o relație, cât și apărătorilor acestuia. „Da, el este tatăl, fetița îi va purta în curând numele. După ce se va da o hotărâre judecătorească, numele lui Borcea va fi trecut în certificatul ei de naștere”, au declarat, în exclusivitate pentru Click!, surse apropiate milionarului.

Chiar și așa, discuțiile din sala de judecată au fost tensionate între cele două părți. Și asta pentru că Borcea va trebui să plătească de acum înainte o pensie de întreținere pentru Carolyn, iar mama și tatăl ei nu se înțeleg sub nici o formă în privința sumei. Așa că la termenul următor al procesului judecătorii vor fi cei care vor decide, în funcție de veniturile lui Cristi Borcea, ce sumă va primi lunar fetița. Iar, magistrații ar putea ține cont și de faptul că Borcea mai are patru copii și încă unul pe drum. Alina, soția fostului șef dinamovist, este însărcinată, și anunțase, la sfâșitul anului trecut, că Borcea își dorește foarte mult încă o fetiță. 

„Sunt însărcinată, s-a întâmplat chiar în momentul în care Cristi a fost lăsat acasă, în permisie pentru 24 de ore. Eu şi Cristi suntem foarte fericiţi, ne mai doream încă un copil, iar acum s-a întâmplat. Cristi îşi doreşte o fetiţă, vom vedea. Deocamdată e devreme să aflăm”, declara Alina Vidican, pentru Click!, luna trecută.  

Are trei copii cu prima nevastă - Mihaela și unul cu actuala - Alina, care este din nou însărcinată

Simona Dana Voiculescu
Simona Dana Voiculescu

Pe Cristi şi Mihaela Borcea (43 de ani) i-a legat o căsnicie de 22 de ani şi trei copii frumoşi: Patrick (17 ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (11 ani). Cu actuala soţie, Alina Vidican (29 de ani), are un băiat - George Alexandru (2 ani și 8 luni), iar acum aceasta este acum din nouă însărcinată.

Mihaela Borcea are trei copii din căsnicia cu Cristi Borcea
Mihaela Borcea are trei copii din căsnicia cu Cristi Borcea

Alina Vidican a născut prima dată în Miami, la 29 mai 2012. Băiețelul pe care-l are cu Cristi Borcea se numește George Alexandru
Alina Vidican a născut prima dată în Miami, la 29 mai 2012. Băiețelul pe care-l are cu Cristi Borcea se numește George Alexandru
image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png