FOTO Cristi Borcea, petrecere faraonică pentru majoratul gemenilor. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel și de invitațifoto: Facebook
Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel și de invitațifoto: Facebook

Cristi Borcea nu se dezminte atunci când vine vorba de copiii săi! Fostul boss de la Dinamo a sărbătorit cu fast, joi 17 iunie, majoratul gemenilor săi, Melissa și Angelo, din mariajul cu prima soție, Mihaela. Petrecerea a fost una grandioasă. Vali Vijelie și Tzancă Urganul au făcut show, iar gemenii au avut două torturi imense, ca de nuntă!

Angelo și Melissa Borcea și-au sărbătorit majoratul într-un stil mare. Cristi și Mihaela Borcea nu s-au uitat deloc la bani și le-au făcut toate poftele gemenilor. Petrecerea a avut loc la Magic Place Crângași, local deținut de fostul acționar de la Dinamo. Invitații s-au delectat cu băuturi fine și mâncăruri delicioase. Crema showbiz-ului a fost prezentă la petrecerea de majorat a gemenilor lui Borcea. Printre invitați s-au numărat frații Turcu, Mario Mutu, Elias Thiess, Alex Bodi, Daniel Olăroiu și tatăl lui, Cosmin Olăroiu.

Cristi Borcea a adus cei mai tari maneliști ai momentului să întrețină atmosfera.Tzancă Uraganul și Vali Vijelie au făcut show și au ridicat toți invitații în picioare. Gemenii au avut parte de două torturi a câte șase etaje fiecare, mai ceva că la nuntă! Cristi Borcea a venit la petrecere cu actuala soție, Valentina Pelinel, care se înțelege de minune cu prima soție a fostului boss de la Dinamo, Mihaela Borcea și cu copiii acesteia. Cristi și Mihaela Borcea au împreună trei copii: Patrick, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, în vârstă de 18 ani.

Mihaela Borcea, mesaje emoționante pentru gemeni!

Înainte de petrecerea de la local, gemenii au avut parte și de un eveniment la Mihaela Borcea acasă, alături de iubitul acesteia, Sorin Rap. Cu acest prilej, Mihaela Borcea le-a transmis gemenilor săi, pe pagina ei de socializare, două mesaje cât se poate de emoționante. “La mulţi ani, Melissa, draga mea fiică, ai fost întotdeauna Prinţesa inimii mele! Îmi amintesc când te-ai născut acum 18 ani, erai un pui de om. O săptămână din viaţa mea mult încercată am trăit un alt coşmar, nu ştiam dacă vei trăi sau nu, viaţa ta era în mâinile Domnului! Mintea îmi e plină de amintiri cu o fetiţă dulce, mititică şi drăgălaşă care mi-a atins inima! De atunci mulţi ani au trecut. Ai crescut atât de mult, ai devenit o tânără frumoasă, deşteaptă, sensibilă, matură, cu care mă mândresc enorm de mult! Eşti o fiică minunată, eşti tot ce mi-aş fi putut dori, şi, nu uita că, oriunde te-ar duce viaţa, eu voi fi mereu lângă tine şi te voi susţine în tot ceea ce faci. Azi e ziua ta, una din multe altele care vor urma, aşa că urmează-ţi visele, primeşte oportunităţile care ţi se oferă. Să fii bună, pentru ca să poţi să fii fericită, să crezi în ţine, să faci tot ce îţi doreşti, să iubeşti şi să trăieşti! Te iubesc mult!”, i-a transmis Mihaela Borcea fiicei sale, Melissa.

Mihaela Borcea a transmis apoi un mesaj și pentru fiul ei, Angelo. “La mulţi ani, Coculeţ, cum te-am alintat din prima clipă când ai venit pe lume, acum 18 ani, atunci când viaţa mea şi a voastră era în mâinile Domnului. Copilul meu drag, ai fost adorabil, glumeţ, pus mereu pe şotii, acum eşţi chipeş şi înţelept! Ai fost precoce, acum eşti educat. Ai fost mic, acum eşti înalt. Dar, indiferent de lucrurile care se schimbă, vei rămâne întotdeauna fiul meu, iar legătura dintre noi doi nu o poate rupe nimeni, niciodată! Azi păşeşţi în viaţa matură şi responsabilă! Îţi urez să intri cu dreptul în această nouă etapă a vieţii tale, să ai parte de o viaţă plăcută, cu experienţe intense, trăiri de neuitat, oameni dragi şi un amalgam de emoţii pozitive. Să ai mereu încredere în tine şi să-ţi asculţi inima indiferent de orice. Te iubesc mult!”, a scris aceasta pe Facebook.

Citește și:

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani și a petrecut cu familia. "Milan si-a dorit pentru tati un tort cu eroi"

INTERVIU Valentina Pelinel: "De când sunt copiii, totul este special". Poze cu Cristi Borcea la zăpadă, cu toată familia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net