Cristi Borcea se pregătește de o nuntă mare! Totul e făcut ca la carte

Mai sunt doar 17 zile până când Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars, va îmbrăca rochia de mireasă. Anul trecut, în august, Nasrin și partenerul său, Florin, zis Pisoi, au făcut cununia civilă, iar acum vor păși împreună la altar! Nașii sunt Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care au primit invitația la nuntă printr-o aplicație!

Nasrin face nuntă mare pe 29 iulie ,la Săftica Sursa: Instagram
Nasrin face nuntă mare pe 29 iulie ,la Săftica Sursa: Instagram

Nici nunțile nu mai sunt ce au fost! Nasrin Ameri, frumoasa cu origini persane, își dorește o nuntă tradițională și nu prea. Nasrin a trimis invitațiile către cele 200 de persoane care vor dansa la nunta ei cu Florin prin intermediul unei aplicații. Și nașul Cristi Borcea a avut parte de același tratament.

„Simt cum mă iau emoțiile!”

Pe whatsap le-am trimis invitațiile. Am descărcat o aplicație și le-am trimis-o, pur și simplu! Toată nunta mea e pe aplicație. Mă uit pe telefon acum și văd cât timp mai e până la nuntă. Uite, mai sunt doar 17 zile. Simt cum mă iau emoțiile!”, a declarat Nasrin, pentru Click!.

Nasrin mai are nici trei săptămâni până la marele eveniment din viața ei. Ea și logodnicul ei au luat deja verighetele, însă în ce privește rochia de mireasă, vedeta tv e mai tradiționalistă. Nu vrea nici în ruptul capului ca mirele să o vadă înainte de nuntă. Nu de alta, dar se știe, aduce mare ghinion!

Rochia nu a venit, mai sunt mici modificări de făcut la ea. Nici eu nu știu cum arată încă! Evenimentul va avea loc la salon din ftica. Localul e nou-nouț, are și piscină, arată foarte bine.

Vom merge întâi la slujbă la Biserica Cașin. Nu vreau să fac sedință foto. La ora 18 va avea loc slujba religioasă, iar apoi mergem direct la salon. Nu vreau să stresez pe nimeni în ziua nunții.

Vom face pregatirile la hotel. Eu într-un apartament și Pisoi în altul. Nu vreau să mă vadă Pisoi până la biserică. O să zică lumea că sunt cu tradițiile, dar așa vreau eu. Țin la tradiția cu rochia de mireasă, se zice că aduc ghinieon să vadă ginerele mireasa înainte de biserică”, ne-a mai spus Nasrin.

Dacă nunta a programat-o pas cu pas, pentru luna de miere mirii nu au planuri făcute.

Nu avem programat nimic. După nuntă vedem exact unde mergem, vreau ceva exotic, unde nu am mai fost. Dar nu o să mergem imediat după nuntă, ci peste o lună- două.”, a mai declarat Nasrin.

Cine e Nasrin Ameri?

Nasrin Ameri a fost una dintre cele mai longevive prezentatoare de la Antena Stars. Anul trecut, însă, prezentatoarea tv a decis să renunțe la televiziune și s-a îndreptat către mediul online, unde realizează un podcast.

Nasrin a părăsit postul tv care a consacrat-o după un conflict cu Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la„Survivor”. Aceasta a atacat-o în baie, imediat după emisiune. La scurt timp după incident, Nasrin a anunțat că își dă demisia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net