Nasrin Ameri, detalii despre noul ei «serviciu», dar și despre nuntă: «În câteva luni mă mărit»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nasrin Ameri este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, ce a devenit cunoscută publicului după ce a intrat în echipa Antenei Stars.

Nasrin s-a îndreptat către mediul online
Nasrin s-a îndreptat către mediul online

Frumoasa brunetă a prezentat ‘’Star Matinal’’ o bună perioadă de timp, iar modestia și bunul simț au făcut-o să intre rapid în inimile telespectatorilor. Chiar și acum, după ce s-a retras din televiziune, aceasta este, în continuare, apreciată și iubită de fani.

Click! a stat de vorbă cu Nasrin pentru a afla cum este viața fără lumina reflectoarelor, cât de dificil este să pătrunzi în mediul online și dacă poate înlocui vreodată marea sa dragoste, televiziunea. De asemenea, vedeta, cu o sinceritate debordantă, ne-a povestit și despre pregătirile celui mai important moment din viața sa, nunta.

Ce noutăți are Nasrin pe plan profesional? Cum este viața fără televiziune?

Lucrez în continuare, cu foarte mare dăruire, la podcastul meu. Am lansat episodul trei, unde invitată a fost Ruxi de la ‘’Bravo, ai stil!’’, și o să mai am surprize și pentru celelalte episoade, dar nu pot să spun, însă e ceva super. Am discuții și pentru alte proiecte și să sperăm că totul o să fie bine.

Ai povestit despre proiectul tău de suflet, podcastul. Cum îți alegi invitații?

Aleg invitații în funcție de interesul pe care mi-l trezesc mie, în primul rând. De popularitatea lor, evident, dar și de lucrurile pe care le-au făcut și au captat atenția tuturor. Fie că sunt din actorie, sportivi, o să aveți multe surprize.

Ai rămas cu un gust amar în legătura cu experiența din televiziune?

Nu am rămas cu un gust amar din televiziune. A fost decizia mea să renunț, dar asta nu înseamnă că am rămas cu un gust amar. De abia aștept să fac parte din alte proiecte și sunt sigură că drumul meu în televiziune nu s-a oprit aici, dar este o ocazie foarte bună să cresc online și profit de perioada asta.

Dar este greu fără marea dragoste, televiziunea?

Îmi este dor, dar nu mă grăbesc. O să existe focusuri, în continuare, pe televiziune. O să vedeți ce surprize pregătesc în viitor.

După ce atmosfera s-a mai destins, Nasrin a început să ne povestească, cu o sclipire ce se putea observa în ochii ei, despre momentul cel mai important din viața unei femei. Vizibil emoționată, aceasta ne-a spus că mai are doar câteva luni până la marele eveniment, nunta, și că este în toiul pregătirilor.

Cum merg pregătirile pentru nuntă?

În câteva luni mă mărit (n.r. cununia religioasă) și toată atenția este acolo, nu spre altceva. Cât despre emoții, am și nu am. Mi-a ocupat destul de mult timp treaba cu podcastul, dar și alte proiecte și nu prea m-am gândit.

Acum merg la probe pentru rochia de mireasă. Urmează prima probă și focusul e pe rochie. Aproape totul e stabilit. Artiștii sunt aleși, invitațiile au fost trimise aproape toate. Încă n-au început emoțiile acelea mari.

Nu aș vrea să mă gândesc nici la revenirea restricțiilor, care ar putea să strice nunta, nici la nimic. O să fie bine.

Că tot se apropie nunta, reporterii Click! au dorit să afle cât de important este pentru vedetă să se îngrijească, mai ales că mai sunt doar câteva luni până la marele eveniment.

Citește și: Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars, în cea mai scurtă rochie, la cununie. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași

Care este ritualul de frumusețe peste care nu poți să treci?

Niciodată nu mă bag în pat fără să fiu demachiată. Am întotdeauna grijă de treaba asta. Nu-mi amintesc vreodată să fi ajuns de la vreo petrecere, sau pur și simplu să fi ajuns acasă și să nu mă demachiez. Am mare grijă la capitolul acesta de tenul meu. Recunosc că nu dintotdeauna, dar de câțiva ani de zile, din ce în ce mai mult. Folosesc mereu cele mai hidratante creme, îmi place să folosesc tot ceea este nou și ok pentru tenul meu.

Cât de important este pentru o femeie să se îngrijească?

Este foarte important. Să fim serioși! Dacă ne neglijăm noi pe noi, înseamnă că nu ne iubim. Eu am învățat să mă iubesc de ceva timp încoace, mai mult decât o făceam înainte. Am grijă de mine atât pe timul verii, cât și iarna lucru pe care multe femei îl cam neglijează și este destul de important. Nu ies din casă fără SPF pe față. Tratamentele faciale sunt și ele acolo în plan, dar ceva mai rar, însă am grijă să existe și ele în ritualul meu.

Ce le sfătuiești pe doamnele care nu au timp să-și acorde lor

Nu ai cum să n-ai timp pentru tine. Nu există așa ceva! Avem timp pentru toate. Gândiți-vă așa, câte lucruri inutile ați făcut într-o zi și la câte ați putea să renunțați. Încercați să le înlocuiți cu altceva, o rutină de făcut acasă, un mers la salon măcar o dată pe lună și tot se poate. Chestia cu n-am timp, nu există. Să știi că o foloseam și eu înainte, dar am învățat să renunț la ea.

Ce te-a făcut să ai mai multă grijă de tine?

Rezultatele. Atunci când acord mai mult timp frumuseții, sportului, că m-am reapucat, pentru că nu sunt foarte mulțumită de aspectul meu fizic, însă, ușor, ușor, o să-mi recapăt forma pe care o aveam înainte, acum ceva timp.

Nasrin a făcut cununia civilă anul trecut

Cunoscută drept una dintre cele mai longevive prezentatoare de la Antena Stars, Nasrin Ameri a renunțat la televiziune și s-a îndreptat către online, după o experiență neplăcută. Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la „Survivor”, a atacat-o pe aceasta, în baie, imediat după o emisiune. La scurt timp după incident, Nasrin a decis să-și dea demisia.

Nasrin și Florin, nășiți de Borcea și Pelinel
Nasrin și Florin, nășiți de Borcea și Pelinel

Vedeta și-a îndreptat atenția către mediul online, unde realizează un podcast, însă nu a renunțat definitiv la ideea de a se întoarce în televiziune.

Pe plan personal, însă, lucrurile stau diferit, aceasta având o relație frumoasă de mai mulți ani. În 2021, prezentatoarea tv a făcut cununia civilă cu iubitul său, Florin, iar nași le-au fost nimeni alții decât Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Acum aceștia se pregătesc de nuntă, cel mai important moment din viața unor îndrăgostiți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net