VIDEO Florin Zamfirescu, adevărul despre cele 3 neveste. Ce a putut să spună despre Cătălina Mustață: «Eu am răbdat cu ea»

Florin Zamfirescu (73 de ani) a iubit mult și cu patos. Nu a fost să fie să rămână lângă o singură femeie, așa că are trei căsnicii eșuate la activ. Invitat la podcastul nou lansat de Nasrin Ameri, pe canalul ei de Youtube, maestrul și-a trecut în revistă viața sentimentală. Iată ce a putut să spună despre femeile pe care le-a dus la starea civilă.

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu s au căsătorit în 1991, însă în 2012 s au separat jpeg
Florin Zamfirescu și Cătălina Mustață au fost împreună 21 de ani

Femeile din viața lui Florin Zamfirescu

Cu prima soție, Florin Zamfirescu s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil (n.r. actorul și regizorul Vlad Zamfirescu). Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani.

Cătălina Mustaţă a fost cea de-a treia soţie a lui Florin Zamfirescu. A cunoscut-o pe când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar el îi era profesor. Ea nu avea nici 24 de ani, el împlinise 42. S-au căsătorit pe 27 iulie 1991, însă în iunie 2012 s-au separat definitiv. Acum, femeia care îi este alături de aproape 8 ani este medicul de familie Daciana Toma, cea care i-a readus zâmbetul pe buze, a avut grijă de sănătatea lui şi a reuşit să-l convingă să se lase de fumat după 45 de ani. 

Citește și: Cu cine s-a recăsătorit Cătălina Mustață după divorțul de Florin Zamfirescu

stanga
dreapta
Florin Zamfirescu şi Daciana  sunt împreună  de 4 ani jpeg
florin zamfirescu 0 jpeg
1 acasa la florin zamfirescu jpeg
florin zamfirescu 1 jpg jpeg
florin zamfirescu 4 jpg jpeg
13 vlad zamfirescu si florin zamfirescu tata si fiu jpg jpeg
florin zamfirescu catalina jpg jpeg
florin zamfirescu jpeg
Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu jpeg

Nasrin Ameri, fosta vedetă de la Antena Stars, a revenit în atenția fanilor ei cu un podcast nou-nouț, intitulat "Ameritat cu Nasrin", și care se află la cea de-a doua ediție. Nasrin l-a întrebat pe invitatul ei, maestrul Florin Zamfirescu, dacă are vreun regret în viață, iar de aici a curs discuția despre femeile pe care actorul le-a dus la starea civilă.

"Nu, nu pot să regret. De exemplu, ar fi fost normal să regret că m-am însurat pentru prima oară, cu Rodica aia, dar cu ea l-am făcut pe Vlad (n.r. Vlad Zamfirescu). Și nu regret. Deși m-am chinuit rău atunci. După aia, a doua nevastă, Vali. Drăguță, dar nu. Cu care am făcut-o pe Ștefana (zâmbește).

Cătălina Mustață... mi se rupe sufletul. Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice. Moștenește ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos, s-a dus. Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate.

Noi am fost împreună 21 de ani. Primii 5 ani au fost de vis. Chiar și următorii 5, deși erau semne de șchiopătare, mai apăreau probleme, ne mai certam, dar ultimi 10....

Eu am răbdat cu ea. Tot mi se părea că va trece, că e o glumă, vorbeam, îi spuneam că sunt soluții, până când am stat jos și i-am zis: hai să alegem, că fiecare are o viață. Și a ales. Mi-a cerut timp de gândire și a zis: ne despărțim".

Florin Zamfirescu a recunoscut că de primele două soții îl leagă o relație de prietenie. Nu a spus același lucru și despre Cătălina Mustață. "Cu celelalte neveste, cu prima, eram în relații perfecte. Ea nu mai e în viață, dar mă duceam la Târgu Mureș, ne vizitam, era totul minunat. Cu mama Ștefanei suntem în relații de frate și soră. Păstrez niște relații și de dragul copiilor, dar și de dragul persoanei. Eu cu Vali (a doua soție) devenisem ceea ce am și rămas: frate și soră", a mai spus actorul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg