Vlad Zamfirescu, relație de amor cu o faimoasă actriță din generația tânără!

Ultima actualizare:

Click! dezvăluie în exclusivitate că Vlad Zamfirscu, directorul Teatrului Bulandra, s-a cuplat rapid după divorț cu o frumoasă actriță din generația tânără, o colegă de scenă cu care apare în mai multe piese de teatru, iar în ultima perioadă s-au perindat pe la toate evenimentele și emisiunile TV pentru promovarea piesei „Steaua noastră fără nume”. Cei doi locuiesc deja în casa artistei.

Vlad Zamfirescu a introdus-o pe Diana Roman în toate cercurile sale. Sursa foto: Facebook
Vlad Zamfirescu a introdus-o pe Diana Roman în toate cercurile sale. Sursa foto: Facebook

După 26 de ani relație, dintre care 21 de mariaj, Vlad și Mihaela Zamfirescu au ales să se despartă. Cei doi au renunțat la mariaj în urmă cu câteva luni, după ce au realizat că nu mai există sentimente puternice care să-i facă să meargă la drum mai departe, deși au doi băieți, care au rămas în grija mamei, așa cum Click! a dezvăluit în exclusivitate.

Vlad Zamfirescu, o relație de amor cu Diana Roman, colega de la teatru

La scurt timp după ce și-a făcut bagajele și a părăsit căminul conjugal, surse din lumea teatrului au declarat pentru Click! că Vlad Zamfirescu s-a mutat în casa Dianei Roman, colega de scenă de la Nottara, acolo unde actorul poate fi văzut chiar alături de frumoasa actriță din filmul Videochat, producție marca Pro TV. 

Diana Roman, alături de iubitul ei, Vlad Zamfirescu, în Steaua noastră fără nume
Diana Roman, alături de iubitul ei, Vlad Zamfirescu, în Steaua noastră fără nume

Diana Roman și Vlad Zamfirescu se cunosc de ani buni, s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, iar de atunci au rămas împreună chiar și până în prezent.

Anul trecut, faimoasa actriță de la Notarra declara că jumătatea ei va fi sigur tot din lumea artistică, pentru că ar fi dificil să aibă un partener din alt domeniu care să-i înțeleagă domeniul. „În momentul de față, sunt singură, dar și când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă, pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel”, a declarat Diana Roman, în 2020, pentru ProTV. 

Diana Roman și Vlad Zamfirescu s-au mutat împreună de câteva luni

Iată că inevitabilul s-a produs. Pentru că a devenit singur și disponibil, Vlad Zamfirescu și-a făcut bagajul din căminul conjugal și s-a mutat în casa actriței. Directorul Teatrului Bulandra este mândru nevoie mare de iubita sa, pe care o promovează peste tot. Talentată, Diana Roman joacă în cele mai bune piese la Notarra și a avut expunere masivă la tv cu piesa „Steaua fără nume”. Chiar și numele piesei de teatru pare să i se potrivească, fiind o actriță de 30 de ani, foarte talentată, dar care a reușit să devină cunoscută într-un timp foarte scurt.

Vlad Zamfirescu este director la Teatrul Bulandra, însă este actor și la Teatrul Notarra, unde o are alături și pe partenera lui de viață. Se pare că relația cu fosta soție s-a schimbat total, singura legătura dintre cei doi fiind cei doi copii pe care îi au împreună. Fericit și împlinit peste măsură, iată că Diana Roman îi oferă dragostea de care avea nevoie și îi înțelege nevoile. Cei doi sunt non-stop împreună, căci se întâlnesc fie acasă, fie la teatru.

Deși este o diferență de vârstă între cei doi, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au depășit orice barieră, iar dragostea lor a învins orice obstacol.

Vlad Zamfirescu, alături de colegii de la teatru, printre care și Diana Roman. Sursa foto: Facebook
Vlad Zamfirescu, alături de colegii de la teatru, printre care și Diana Roman. Sursa foto: Facebook

Florin Zamfirescu, mândru nevoie mare de fiul lui

Vlad Zamfirescu s-a născut în Târgu-Mureș și este fiului celebrului Florin Zamfirescu, unul dintre cei mai cunoscuți actori din generația veche. Absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, clasa Ion Cojar, Vlad Zamfirescu a moștenit talentul tatălui său și a reușit să devină un nume în lumea teatrului prin forțe proprii. Lucrează ca actor din 1998, iar anul trecut a fost numit de Gabriela Firea director la Bulandra. 

Din 1998, Vlad e angajat al teatrului si din 2020 director teatrului Lucia Sturza Bulandra din București dar colaborează cu Teatrul Act și cu Teatrul Nottara din București, cu Teatrul Național din Cluj Napoca și cu Teatrul George Ciprian din Buzău. Din 2005, e președintele companiei culturale Catharsis.

Vlad Zamfirescu a jucat, 2008, într-un rol secundar în filmul Restul e tăcere, care a fost premiat la Gopo în 2009. Mai mult, pentru același film a primit propunerea României la Oscar.

Fiul lui Florin Zamfirescu este și regizorul filmului Secretul fericirii cu scenariul scris de Alexandru Popa, cu premiera în 2018 la TIFF, cu rulaj cinematografic în acel an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net