Divor╚Ť zgomotos ├«n lumea teatrului! Unul dintre cei mai mari actori din Rom├ónia ╚Öi-a p─âr─âsit so╚Ťia ╚Öi c─âminul conjugal

Bomb─â ├«n showbiz! Click! a aflat ├«n exclusivitate c─â unul dintre cei mai cunoscu╚Ťi actori rom├óni ╚Öi-a l─âsat nevasta, ╚Öi-a f─âcut bagajele ╚Öi a plecat de acas─â. Este vorba despre Vlad Zamfirescu (47 de ani), care a p─âr─âsit-o pe Mihaela, mama celor doi copii ai s─âi.

image

Sursele Click! sus╚Ťin c─â fosta so╚Ťie a lui Vlad Zamfirescu nu ╚Öi-a revenit nici acum dup─â desp─âr╚Ťire. Actorul a divor╚Ťat de Mihaela Zamfirescu ├«n urm─â cu c├óteva luni ╚Öi a p─âr─âsit c─âminul conjugal. Au fost c─âs─âtori╚Ťi mai bine de dou─â decenii ╚Öi au doi copii ├«mpreun─â, ╚śtefan (12 ani) ╚Öi Matei (14 ani).

De asemenea, potrivit surselor noastre, totul s-a ├«ncheiat ├«ntre Vlad Zamfirescu ╚Öi fosta so╚Ťie, de╚Öi Mihaela a acceptat cu greu divor╚Ťul de actor.

├Än prezent, Vlad Zamfirescu este ancorat ├«n proiecte personale ╚Öi profesionale. Cu toate acestea, ├«╚Öi face mereu timp pentru cei doi b─âie╚Ťi pe care ├«i are cu fosta so╚Ťie, ├«ns─â nu mai locuiesc sub acela╚Öi acoperi╚Ö. Actorul ╚Öi fosta lui nevast─â au fost ├«mpreun─â timp de 26 de ani, dintre care 21 au fost c─âs─âtori╚Ťi. Mihaela Zamfirescu este coregraf─â, fiind ancorat─â ╚Öi ea ├«n lumea artistic─â. 

├Än urm─â cu aproape dou─â s─âpt─âm├óni, Vlad Zamfirescu a acordat un interviu ├«n exclusivitate pentru Click!, unde a ocolit subiectul familie, fiind de altfel cunoscut pentru c├ót de discret este atunci c├ónd vine vorba de via╚Ťa personal─â. El a vorbit mai mult despre proiectele profesionale ├«n care este implicat ├«n acest sf├ór╚Öit de an.

image
Vlad Zamfirescu are doi b─âie╚Ťi Foto: Arhiv─â

┬źEu o s─â stau mai mult pe la birou, asta-i via╚Ťa, pentru c─â este ├«nchidere de an! O mini vacan╚Ť─â, dar aproape de birou, pentru c─â am mult─â treab─â. Nu am timp s─â plec din Bucure╚Öti, din p─âcate, anul acesta┬╗., ne-a declarat Vlad Zamfirescu, la ├«nceputul lui decembrie.

Vlad Zamfirescu, un actor de succes

image
Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase filme și a jucat în multe piese de teatru Foto: Facebook

Vlad este uniciul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). El a moștenit pe deplin talentul tatălui său. A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făce parte dintr-o trupă de pantonimă.

Acesta a absolvit Universitatea Na╚Ťional─â de Art─â Teatral─â ╚Öi Cinematografic─â I.L Caragiale din Bucure╚Öti. ├Än 1992, a debutat ├«n televiziune cu filmul ÔÇŁMilionar la minutÔÇŁ, iar ├«n 1993 a ap─ârut ├«n pelicula ┬źDuminica ├«n concediu┬╗, scris─â ╚Öi regizat─â de Nae Caranfil. Dup─â absolvirea facult─â╚Ťii a f─âcut parte din numeroase piese de teatru. A primit premiul pentru debut al Uniter, dup─â ce a jucat ├«n ┬źPelicanul┬╗ de Strindberg, la teatrul Levant.

Fiul lui Florin Zamfirescu a ap─ârut ├«n numeroase produc╚Ťii cinematografice, printre care ┬źStare de fapt, ┬źAleodor, ├Ämp─ârat, ┬źOrient Express┬╗ ╚Öi ┬źItaliencele┬╗. De asemenea, Vlad a jucat ╚Öi ├«n telenovelele rom├óne╚Öti de succes ┬źInim─â de ╚Üigan┬╗, ┬ź├Än deriv─â┬╗ ╚Öi ┬źDoctori de Mame┬╗. 

 

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg