Divorț zgomotos în lumea teatrului! Unul dintre cei mai mari actori din România și-a părăsit soția și căminul conjugal

Ultima actualizare:

Bombă în showbiz! Click! a aflat în exclusivitate că unul dintre cei mai cunoscuți actori români și-a lăsat nevasta, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Este vorba despre Vlad Zamfirescu (47 de ani), care a părăsit-o pe Mihaela, mama celor doi copii ai săi.

image

Sursele Click! susțin că fosta soție a lui Vlad Zamfirescu nu și-a revenit nici acum după despărțire. Actorul a divorțat de Mihaela Zamfirescu în urmă cu câteva luni și a părăsit căminul conjugal. Au fost căsătoriți mai bine de două decenii și au doi copii împreună, Ștefan (12 ani) și Matei (14 ani).

De asemenea, potrivit surselor noastre, totul s-a încheiat între Vlad Zamfirescu și fosta soție, deși Mihaela a acceptat cu greu divorțul de actor.

În prezent, Vlad Zamfirescu este ancorat în proiecte personale și profesionale. Cu toate acestea, își face mereu timp pentru cei doi băieți pe care îi are cu fosta soție, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș. Actorul și fosta lui nevastă au fost împreună timp de 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți. Mihaela Zamfirescu este coregrafă, fiind ancorată și ea în lumea artistică. 

În urmă cu aproape două săptămâni, Vlad Zamfirescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Click!, unde a ocolit subiectul familie, fiind de altfel cunoscut pentru cât de discret este atunci când vine vorba de viața personală. El a vorbit mai mult despre proiectele profesionale în care este implicat în acest sfârșit de an.

Vlad Zamfirescu are doi băieți Foto: Arhivă
Vlad Zamfirescu are doi băieți Foto: Arhivă

«Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta»., ne-a declarat Vlad Zamfirescu, la începutul lui decembrie.

Vlad Zamfirescu, un actor de succes

Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase filme și a jucat în multe piese de teatru Foto: Facebook
Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase filme și a jucat în multe piese de teatru Foto: Facebook

Vlad este uniciul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). El a moștenit pe deplin talentul tatălui său. A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făce parte dintr-o trupă de pantonimă.

Acesta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale din București. În 1992, a debutat în televiziune cu filmul ”Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula «Duminica în concediu», scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a făcut parte din numeroase piese de teatru. A primit premiul pentru debut al Uniter, după ce a jucat în «Pelicanul» de Strindberg, la teatrul Levant.

Fiul lui Florin Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care «Stare de fapt, «Aleodor, Împărat, «Orient Express» și «Italiencele». De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești de succes «Inimă de Țigan», «În derivă» și «Doctori de Mame». 

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net