Actorul Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea: „Reacția lui mi se pare foarte firească”

Ultima actualizare:

    Actorul Florin ZamfirescuFoto: Facebook
Actorul Florin ZamfirescuFoto: Facebook

După ce s-a confruntat cu mai multe reacții vehemente, în urma declarațiilor sale în care instiga la violență domestică, iată că există și voci care îi iau apărarea lui George Burcea.

Actorul Florin Zamfirescu a intervenit prin legătură telefonică în cadrul emisiunii „Acces Direct” și a dezbătut subiectul aprig discutat în aceste zile, și anume discursul prin care George Burcea susținea că unele femei „merită bătute”, dacă preferă bărbații cu acest tip comportament în detrimentul celor care gătesc, spre exemplu. El a fost acuzat de o urmăritoare de-a sa că este un bărbat sensibil, care gătește, iar de aici până la starea de nervi a actorului, urmată de declarațiile problematice, nu a mai fost mult.

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede.

Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit”, a declarat Florin Zamfirescu.

De asemnea, cunoscutul acotor spune că reacția lui George Burcea a fost una firească, iar persoanele respective care l-au adus pe Burcea în punctul acela de a face afirmațiile respective ar fi de blamat. Florin Zamfirescu a explicat că atât timp cât actorul nu a lovit pe nimeni, țara noastră ar avea probleme mai importante de abordat. 

„Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea. A lovit pe cineva? Nu a lovit. Nu a dat în cap nimănui”, a adăugat Florin Zamfirescu. 

Activista Alina Dumitriu îl acuză pe George Burcea de instigare la violență

Alte persoane sunt de părere însă că declarațiile lui George Burcea nu doar că ar trebui trecute cu vedere, ci ar reprezenta chiar o faptă penală. Activista Alina Dumitriu, care s-a autoseziat împotriva lui George Burcea, a făcut și ea mărturisiri în cadrul emisiunii Acces Direct.

Aceasta nu a împărtășit deloc părerea lui Florin Zamfirescu, acuzând în continuare actorul că a instigat la violență. Alina Dumitriu a susținut că urmează să facă o plângere penală pe numele lui Burcea.

„Ceea ce a făcut George Burcea este o faptă penală. Această ieșire a lui George Burcea este groaznică, are și doi copii. Nu mai voiam să îi fac plângere penală, dar m-am răzgândit. Mâine dimineață o sa merg sa fac. Dumneavoastră îl și încurajați, ar trebui să îl sunați, să nu se mai manifeste așa în spațiul public”, a declarant Alina Dumitriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net