Brigitte Pastramă, țepuită în Dubai: „Vă voi dezvălui escrocheriile marilor dezvoltatori”

Brigitte Pastramă (44 de ani) își strigă disperarea și suferința pe paginile de socializare, după ce a fost țepuită de un dezvoltator imobiliar din Dubai. Vedeta a scris pe contul său de Instagram că afaceristul nu îi înapoiază cei 5.500 de euro dați avans, bani pe care i-a dat atunci când a făcut actele premergătoare pentru achiziționarea unei locuințe pe țărâmul milionarilor.

Brigitte Pastramă, supărată foc pe pe dezvoltatorii imobiliari țepari!

Fosta soție soție a lui Ilie Năstase este foc și pară, așa că și-a exprimat supărarea pe Instagram, unde a postat un mesaj pentru dezvoltatorii imobiliari din Dubai care i-au dat țeapă.

„A zecea oară la D***c să mi cer avansul de 5.500€ înapoi! Săptămana viitoare vă voi dezvălui totul despre viața in Dubai, escrocheriile marilor dezvoltatori și cât de mult te ajută românii stabiliți aici.”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Situația în care se află vedeta TV nu este nouă, căci încearcă să-și recupereze banii de luni bune. Ea a dat avansul pentru locuință, însă dezvoltatorii au anunțat-o că apartamentul s-a scumpit cu 40.000 de euro, astfel că a crescut și avansul. În acel moment, Brigitte a renunțat la rezervare, însă dezvoltatorii imobiliare nu doresc să-i mai dea banii înapoi, pe motiv că suma nu este rambursabilă în contextul unei rezervări.

Mulți români au reacționat la problema lui Brigitte și îi sunt alături: „Abia aștept informațiile, să aflăm și noi adevărul. Nu tot ce strălucește este aur”, „Scoate la lumină tot, să nu cadă și alții în plasa fiilor întunericului!”, „Hai să vedem ce se întâmplă acolo, pentru că toți credem că Dubaiul este de vis”.

Și-a luat apartament de 400.000 de euro, cu ajutorul soțului Denisei Tănase

Până la urmă, deși a fost dezamăgită de experiența cu primii dezvoltatori în Dubai, Brigitte Pastramă și-a cumpărat o casă, un apartament de lux, în valoare de 400.000 de euro, prin intermediul lui Mircea Brânzei, care se ocupă cu vânzarea de case.  Click! a dezvăluit în exclusivitate. Despre acest subiect puteți citi aici.

Și pentru că-i merge bine în afaceri, Brigitte Pastramă și-a luat și un Porche de 150.000 de euro.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok.

Am apelat apoi la Mircea Brânzei, care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net