Brigitte, scandal monstru la manichiuristă! „M-au batjocorit! Nu îmi pare rău că am plecat din România!”

#Exclusiv Click!

Brigitte Pastramă s-a întors pentru 5 zile în România, pentru a-și pune în ordine afacerile înainte de Sărbători! Vizita în țară s-a lăsat, însă, cu un scandal de zile mari la un salon de manichiură dintr-un mall bucureștean. Soția lui Florin Pastramă a depus plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului!

Nici bine nu a revenit în România de la Dubai, că Brigitte Pastramă a fost protagonista unui scandal monstru, ce avut loc, zilele trecute, într-un salon dintr-un mall bucureștean. 

Brigitte s-a programat să-și facă manichiura înainte de plecarea în Maldive, însă, odată ajunsă la salon a avut parte de o mare surpriză. Manichiurista a refuzat să-i mai facă manichiura nude pe care o dorea pe motiv că trebuie să stea peste program. 

La fața locului s-a iscat un scandal monstru, Brigitte fiind făcută cu ou și cu oțet de angajatele salonului, care au dat-o în final pe ușă afară, avertizând-o să nu mai facă circ. 

Brigitte Pastramă: „Nu-mi fac decât unghii nude pentru că sunt penticostală! M-au batjocorit în țara mea!”

 „Eu am ajuns la ora 20, luni seara, la salon, conform programării pe care o aveam. Cu doar o săptămână înainte fusesem la același salon să-mi fac părul, dar pe o altă tură. 

Găsesc acum o manichiuristă nouă care-mi spune că ea nu poate să-mi facă manichiura nude pe care o solicitasem, să-mi aleg o altă culoare!

Eu nu pot să-mi fac unghii roșii, strident colorate, pentru că eu sunt penticostală, iar la biserica unde merg, aici sau la Dubai, lumea se uită urât la mine!

Plus că eu am problemele cu unghiile, care sunt foarte subțiri, și i-am zis că vreau la fel, ca cele făcute la Dubai, rubber base gel! A refuzat categoric! 

Managerul nu era acolo și au venit alte patru fete, care stăteau degeaba mi-au zis:<< Auzi, duduie, ia termină cu circul>>!

E șocant! Adică pe banii mei vă bateți joc de mine?! Au sărit pe mine toate, m-au batjocorit în fel și chip, m-au umilit și m-au dat și pe ușă afară!

E incredibil! Eu nu merg la saloane să fac unghii pe gratis, deși în România au luat-o razna prețurile. 

Aici plătești 80 de euro cu tot cu bacșis pe o manichiură, la Dubai prețurile sunt la jumătate și serviciile nici nu se compară!”, a povestit Brigitte, revoltată, în exclusivitate pentru Click! 

Brigitte a făcut plângere la OPC!  „Prețurile în România au luat-o razna”

Soția lui Florin Pastramă a plecat fără manechiura făcută de la salon și a depus și o plângere la Oficiul pentru Protecția Consumatorului, în urma celor întâmplate. 

 „Am depus plângere împotriva lor la OPC. Voi nu ați fi făcut la fel dacă erați în locul meu?!

Eu nu știu ce s-a întâmplat cu țara asta. Am lipsit șase luni, din luna august sunt plecată în Emirate și prețurile au luat-o efectiv razna! 

Nu-mi pare rău sincer că am plecat din România când văd ce se întâmplă!”, a mai povestit Brigitte contrariată, pentru Click!

A stat cinci zile în România!

Brigitte a venit doar pentru cinci zile în țară ca să-și pună la punct afacerile înainte de Sărbători și a le lăsa câte un cadou angajaților ei.

 „Mâine plec în Maldive! Am stat cinci zile aici, am pus totul în ordine și la locul de joacă. Am mers să amenajez salonul de evenimente pentru Crăciun. Noi, practic, trăim din afacerile pe care le avem în România. 

M-am întâlnit cu angajații și le-am adus câte un cadou de la Dubai. Nu mă așteptam, însă, să pățesc așa ceva la mine acasă!”, a concluzionat Brigitte, dezamăgită de România. 

Brigitte Pastamă (45 de ani) a părăsit România și s-a mutat împreună cu toată familia la Dubai, unde a cumpărat o vilă în valoare de 400.000 de euro, la care a terminat de curând amenajările. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net