Ireal! Cât plătește Andreea Bălan ca să-și facă manichiura. Femeile de rând își fac 3 din banii ăștia!

Ultima actualizare:

Manichiura perfectă a devenit o expresie a stilului și a rafinamentului în lumea modernă, iar celebritățile sunt mereu în căutarea celor mai exclusive și profesioniste servicii pentru a-și menține unghile impecabile. Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, nu face excepție în această privință. Cu toate că prețurile serviciilor de manichiură pentru majoritatea femeilor de rând pot părea exorbitante, Andreea Bălan demonstrează că pentru o manichiură perfectă, orice sumă merită investită.

Andreea Bălan plătește o grămadă să-și facă unghiile. Foto: Click.ro
Andreea Bălan plătește o grămadă să-și facă unghiile. Foto: Click.ro

Prețurile exclusiviste la salonul de manichiură unde merge Andreea Bălan

La salonul exclusivist la care merge vedeta, prețurile pentru serviciile de manichiură sunt cu adevărat uimitoare. Pentru o construcție cu gel, prețurile încep de la 370 de lei și pot ajunge până la impresionanta sumă de 1200 de lei, oferind astfel un spectru larg de opțiuni pentru orice preferință și buget. Întreținerea unghiilor costă între 310 și 1000 de lei, iar pentru o pedichiură semi, clienții trebuie să plătească 250 de lei. Manichiura semipermanentă, o opțiune preferată de multe femei, implică o cheltuială de 390 de lei, făcând din această alegere o investiție semnificativă pentru aspectul personal.

Andreea Bălan și standardele sale înalte

Pentru Andreea Bălan, manichiura este mult mai mult decât un simplu serviciu de frumusețe. Este o expresie a personalității sale, a stilului său sofisticat și a atenției la detalii. Faptul că vedeta alege să investească sume semnificative în manichiură arată nu numai preocuparea ei pentru imaginea publică, ci și standardele înalte pe care le are atunci când vine vorba de îngrijirea unghiilor.

Opțiuni pentru cele cu buget mai redus

Cu toate că prețurile practicate la salonul preferat al Andreei Bălan pot părea inaccesibile pentru majoritatea femeilor, există totuși numeroase opțiuni pentru a-și menține unghiile în formă, fără a depăși bugetul. Saloanele de înfrumusețare și manichiură oferă o gamă variată de servicii la prețuri accesibile, asigurând astfel că fiecare femeie poate avea unghii îngrijite și frumoase, indiferent de venitul său.

Investiția semnificativă pe care Andreea Bălan o face în manichiură reflectă importanța pe care o acordă aspectului său și dorința de a arăta întotdeauna impecabil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net