Ce mașină de lux conduce Victor Cornea. Iubitul Andreei Bălan a plătit o avere pentru bolidul-bijuterie

Viața pare să meargă mai bine ca oricând pentru Victor Cornea, tenismenul român care trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Bălan. În urmă cu numai câteva zile, pe data de 24 septembrie, el și-a sărbătorit ziua de naștere, iar pe lângă aniversare și relația cu faimoasa cântăreață, el mai are o bucurie în ultimul timp: o mașină de lux, pe care a plătit o mică avere!

Cu siguranță că nu este deloc o exagerare să spunem că viața pare să meargă mai bine ca oricând, pentru tenismenul român Victor Cornea. Pe lângă o carieră de succes în sport, acesta trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de faimoasa vedetă Andreea Bălan, de care pare să fie din ce în ce mai îndrăgostit pe zi ce trece. Recent, el și-a sărbătorit și ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 30 de ani. Însă, tenismenul deja se bucura de un „cadou” de vis, care a reușit să îl facă extrem de fericit. Este vorba despre o mașină de lux, pentru care sportivul a plătit o mică avere!

Mai precis, Victor Cornea este mândrul proprietar al unui Porsche 911 Carrera Cabriolet, mașină ce se vinde de la 100.000 de euro în sus. Iar, în funcție de ce dotări opționale a ales tenismenul pentru bolidul său, prețul putea să mai urce, iar acesta a putut fi nevoit să scoată din buzunar undeva în jur de 130.000 de euro! Cu numai câteva săptămâni în urmă, Victor Cornea a postat pe contul său personal de Instagram poze cu noua sa mașină, scriind comentariul „Off court blessings”, adică, în traducere, „Binecuvântări în afara terenului (de tenis)”.

Mașina lui Victor Cornea costă de la 100.000 de euro în sus

În urmă cu numai câteva zile, pe data de 24 septembrie, tenismenul român și-a aniversat și ziua de naștere. El a împlinit 30 de ani, iar Andreea Bălan a scris un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, dedicat sportivului care îi este și partener de viață.

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și, totodată, ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a spus vedeta, cu ocazia zilei de naștere a lui Victor Cornea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net