Cum s-a dus Andreea Bălan îmbrăcată la cina cu Victor Cornea. Toți bărbații au întors privirea după ea!

Andreea Bălan (39 de ani) a întors privirile tuturor bărbaților din Saint-Tropez! Artista a ieșit la cină cu iubitul ei, Victor Cornea (29 de ani), și a ales să poarte o ținută hot, care îi scoate în evidență trupul bine lucrat. Pe lângă fizicul de invidiat, ceea ce a făcut-o și mai atractivă pe vedetă este zâmbetul radiant pe care îl are de când este cu sportivul.

Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat la Saint-Tropez

Deși au ajuns în Franța în scop profesional, întrucât Victor a avut de jucat, cuplul și-a prelungit șederea cu o câteva zile de vacanță bine meritate. Oricum la ei a devenit o obișnuință. Andreea l-a însoțit aproape toată vara pe Victor acolo unde a avut meciuri importante, iar în cazul în care nu a putut, l-a susținut de acasă plină de entuziasm alături de fetițele sale, așa cum ea însăși a declarat în cadrul noului său vlog.

„Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului. (...)

Am venit acasă la începutul lunii august și, în total, pot spune că am fost în șase turnee, de la începutul verii până acum. Mi-a plăcut foarte mult, am cunoscut oameni noi, un cerc nou de prieteni, o altă lume pot spune, am călătorit, am văzut locuri frumoase, am învățat foarte multe lucruri frumoase despre lumea tenisului și totodată m-am îndrăgostit de lumea tenisului prin ochii iubitului meu, Victor.”, spunea Andreea Bălan.

Andreea Bălan, ținută hot

Iată că nici acum lucrurile nu stau mai diferit. După ce zilele trecute Andreea l-a susținut pe Victor alături de Clara și Ella din tribună, acum cei doi îndrăgostiți se răsfață în Saint Tropez cum nu se poate mai bine. Cazați pe o insulă, din câte se observă pe InstaStory, cei doi au plecat să exploreze locația superbă și au decis să aibă parte de o cină romantică deosebită. 

Cum ne-a obișnuit deja, artista a ales să poarte o ținută hot, care i-a scos în evidență formele superbe. Rochia roșie, mulată a fost perfect evidențiată de o pereche de pantofi stiletto transparenți, Andreea făcând deliciul privirii oricărui admirator. Totuși, cei care ar fi putut pune ochii pe frumoasa artistă au fost nevoiți să rămână la distanță, având în vedere că vedeta este nedezlipită de brațul lui Cornea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net