Andreea Bălan, umilită de Jorge în fața lui Măruță! Ce a spus artistul despre ea: și cameramanii au rămas uimiți

Cunoscutul cântăreț Jorge a fost prezent vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, în cadrul rubricii Sosurile Picante. Fără să stea pe gânduri și a mânca picant de prea multe ori, Jorge a oferit răspunsuri care i-au șocat pe mulți. Într-unul dintre ele s-a aflat și numele Andreei Bălan, despre care artistul și-a expus părerea fără nicio nonșalanță.

Andreea Bălan, umilită de Jorge / foto: Colaj Click!
Andreea Bălan, umilită de Jorge / foto: Colaj Click!

Jorge este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală din România, așa cum este și Andreea Bălan. Deși în ochii publicului ea este o artistă talentată, nu de aceeași părere a fost și colegul ei de breaslă. 

Jorge a atacat-o fără menajamente pe Andreea Bălan 

După ce a acceptat provocarea de a veni în platoul lui Măruță pentru a răspunde celor mai picante întrebări, Jorge a dat dovadă de o sinceritate frapantă încă de la prima întrebare: Care sunt cele  mai proaste trei voci din industria muzicală românească? Printre numele date de el, s-a regăsit și cel al Andreei Bălan, pe care a avut-o invitată în podcastul lui acum luni în urmă. 

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un răspuns atât de sincer din partea lui, nici măcar Andra, care se afla în culise dar nu a schițat nicio reacție. În ciuda faptului că mulți au rămas muți de uimire, răspunsul i-a șocat chiar și pe cameramani, ale căror chicoteli se auzeau în spatele camerelor de filmat. 

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Oana Roman, în vizorul lui Jorge 

După ce a „descalificat-o” pe Andreea Bălan, considerând-o una dintre cântărețele care nu are voce, la adresa Oanei Roman artistul a avut o părere destul de bună. 

A descris-o pe fiica lui Petre Roman ca fiind o persoană directă, care spune lucrurilor pe nume, oricât de incomod ar fi pentru alții. 

„Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a fost părerea lui Jorge despre Oana Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net