Andreea Bălan, umilită de Jorge în fața lui Măruță! Ce a spus artistul despre ea: și cameramanii au rămas uimiți

Cunoscutul cântăreț Jorge a fost prezent vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, în cadrul rubricii Sosurile Picante. Fără să stea pe gânduri și a mânca picant de prea multe ori, Jorge a oferit răspunsuri care i-au șocat pe mulți. Într-unul dintre ele s-a aflat și numele Andreei Bălan, despre care artistul și-a expus părerea fără nicio nonșalanță.

Andreea Bălan, umilită de Jorge / foto: Colaj Click!
Andreea Bălan, umilită de Jorge / foto: Colaj Click!

Jorge este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală din România, așa cum este și Andreea Bălan. Deși în ochii publicului ea este o artistă talentată, nu de aceeași părere a fost și colegul ei de breaslă. 

Jorge a atacat-o fără menajamente pe Andreea Bălan 

După ce a acceptat provocarea de a veni în platoul lui Măruță pentru a răspunde celor mai picante întrebări, Jorge a dat dovadă de o sinceritate frapantă încă de la prima întrebare: Care sunt cele  mai proaste trei voci din industria muzicală românească? Printre numele date de el, s-a regăsit și cel al Andreei Bălan, pe care a avut-o invitată în podcastul lui acum luni în urmă. 

Nimeni nu s-ar fi așteptat la un răspuns atât de sincer din partea lui, nici măcar Andra, care se afla în culise dar nu a schițat nicio reacție. În ciuda faptului că mulți au rămas muți de uimire, răspunsul i-a șocat chiar și pe cameramani, ale căror chicoteli se auzeau în spatele camerelor de filmat. 

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Oana Roman, în vizorul lui Jorge 

După ce a „descalificat-o” pe Andreea Bălan, considerând-o una dintre cântărețele care nu are voce, la adresa Oanei Roman artistul a avut o părere destul de bună. 

A descris-o pe fiica lui Petre Roman ca fiind o persoană directă, care spune lucrurilor pe nume, oricât de incomod ar fi pentru alții. 

„Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a fost părerea lui Jorge despre Oana Roman.

image
image
image
image
image
image
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
mircea badea hp jpeg
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
image
actualitate.net