Andreea Bălan, noi confesiuni cutremurătoare despre relația cu George Burcea: „Sunt unele chestii care nu se știu”

Ultima actualizare:

S-au iubit că în povești, dar destinul a avut alte planuri pentru ei. Andreea Bălan (38 ani) și George Burcea (35 ani) au luat-o pe drumuri separate, după ce în 2017 s-au căsătorit pe o superbă plajă din California. Din păcate, la începutul anului 2020, îndrăgita artistă cerea deja divorțul și custodia exclusivă a fetițelor sale.

În recentul podcast „Vorba lui Jorge”, cântăreața a povestit că l-a iertat pe fostul său soț, tatăl fetițelor sale, Ella și Clara. În plus, jurata de la “Te cunosc de undeva” știe cum să se curețe de toate energiile negative care îi dau târcoale și a mărturisit că și-ar dori pe cineva în viața ei care să fie exact ca ea, mai precis „un suflet cald și foarte calm”.

Cele mai bune lecții sunt eșecurile!”, e de părere Andreea Bălan în podcastul lui Jorge. Despre credință și calea spirituală aleasă de ea, cântăreața a avut multe de povestit deoarece atunci când se roagă și trebuie să ia anumite decizii, Andreea Bălan a marturisit că portă o adevărată conversație cu sufletul sau.

E greu să explici cuiva calea asta spirituală și că Dumnezeu e în noi (…). Prin aceste meditații mă rog pentru că așa te conectezi cu sursa și îți imaginezi cum lumina te curăță de anxietate, de ce simți tu în acel moment. Te conectezi cu sursa,  te conectezi cu instinctul tău și iei deciziile potrivite.

Când vreau să iau o decizie fac o meditație de conectare cu  hire-self și pun întrebări și îmi vin răspunsurile instant. (…) Îmi place foarte mult să  plutesc în  Cosmos, în meditațiile mele și acolo îmi imaginez ceea ce vreau să manifest”,  i s-a confesat Andreea Bălan lui Jorge, apoi conversația s-a dus la un alt nivel. A venit vorba despre casa în care locuiește artista, care a fost construită pe vremea când era iubita lui Keo, dacă ar vinde-o sau nu și dacă s-ar muta de acolo, dar și de fostul său soț, George Burcea.

Andreea Bălan are o casă cu 7 camere

Întrebată dacă s-ar muta din casa în care locuiește acum și care a fost construită de la zero de Keo, pe gusturile celor doi foști iubiți, Andreea Bălan a zis că nu se gândește deloc la așa ceva deoarece îi place mult locuința ei și are energia ei pozitivă. 

Casa în care locuiesc are 340 mp, 7 camere, întreținerea costă foarte mult dar îmi place. Keo când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele! Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el, e făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata care nu e făcută după sufletul meu? Casa e făcută, construită de  la zero, după sufletul meu și al lui. Mie mi-a plăcut cum a făcut-o el la vremea respectivă. Acum am redecorat parterul! E energia mea acolo chiar dacă după am locuit cu George, apoi s-au născut fetițele! Deja au trecut trei ani de când suntem în această formulă. Eu cu mama și cu fetele!”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Își dorește să fie iubită așa cum e!

Chiar dacă nu s-a mai afișat de ceva timp la brațul unui nou bărbat, Bălăncuța știe ce vrea acum în viața ei din punctul de vedere al unei relații.

Îmi doresc să fiu iubită așa cum sunt eu! Nu doar eu, toată lumea își dorește asta! Să fie un suflet foarte cald și calm, foarte calm, și să nu se supere, ca mine. Să nu ia nimic personal. Să fie foarte calm și cald și să dea iubire, multă iubire!

Acum 10 ani când stăteam de vorbă îți doreai un bărbat, i-a spus Jorge, iar răspunsul Andreei Bălan a venit rapid: “Păi și după aia mi-au venit! A venit George! Au venit!”.  Iar Jorge a continuat:  Îți doreai un bărbat! „Vreau un bărbat care să fie bărbat, să fac copii, să fie bărbat, să aibă mai mulți bani ca mine!”, a mai zis Jorge, amintindu-și cum îi spunea Andreea. 

Păi și unde că mi-am luat unul cu mai puțini bani! Am greșit-o acolo! Nu știu de ce ziceam așa, banii nu au contat niciodată! Nu m-am uitat niciodată la bani! Și nici acum nu mă uit la bani dacă îmi place de cineva. Contează energia! Cum mă privește. Acum simt omul de lângă mine. Îmi place comunicarea asta din privire, știi! Calmitatea! Nu contează banii! Astea sunt lumești! Banii se fac! Eu nu mai am grija banilor de ani de zile și nu mă gândesc deloc să fac bani și banii vin!”, i-a răspuns Andreea Bălan care spune că și-a schimbat acum perspectivele.

Andreea Bălan: „Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate!”

La „Vorba lui Jorge” artistul i-a mărturisit Andreei Bălan, atunci când a venit vorba de fostul ei soț, George Burcea, că el îl apreciază pe acesta. 

Eu îl apreciez pe George pentru că există momente în relația voastră când George a fost stâlp. Și sunteți doi oameni responsabili pentru faptele voastre!”, a spus Jorge. Andreea Bălan l-a completat imediat pe moderator: „Și e bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare! Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe înr-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!  La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum pentru că există stabilitate e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat Andreea Bălan cu privire la relație dintre George Burcea și Viviana Sposub, pe care pare acum că o acceptă.

Îți dorești și tu ce are el acum?”, i-a replicat Jorge.

Nu știu ce are el acum, că nu cunosc ce are el acuma. Eu cred că el nu e în punctul în care sunt eu ca dezvoltare spirituală și emoțională și atunci eu nu am cum să am ce are el și el ce am eu. Eu am trecut prin mai multe lucruri și după despărțirea de el!”, a răspuns artista.

Ar mai face sau nu un copil?

Andreea Bălan nu ar spune nu unui al treilea copil însă a mărturisit că nu l-ar mai putea face pe cale naturală ci poate doar apelând la o mamă surogat!

Pot să mai fac copii doar cu mamă surogat. Aș putea să mai fac pentru că tehnologia în ziua de azi ne permite! Mi-aș dori, da! Dar eu sunt foarte fericită cu cele două fetițe. Nu simt că mai îmi lipsește al treilea copil!”, a spus vedeta.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

La momentul adevărului și vizibil emoționată pentru trecutul ei și pentru declarațiile pe care le-a făcut, Andreea Bălan a mai adăugat faptul că a reușit în cele din urmă să își ierte fostul soț pentru toate divergențele care au avut loc  între ei.

L-am putut ierta! A fost greu acolo între noi! Sunt unele chestii care nu se știu deși el a spus tot felul de prostii și eu a trebuit să vin să dezmint, avem și un proces de calomnie pe rol, l-am început acum un an jumate. Doar făcând acest proces el s-a oprit în declarații…spunea numai prostii despre mine. Acuma s-a oprit! Se oprește, opresc și procesul! (…) E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar, dar eu în sinea mea l-am iertat, zic eu! Au fost niște chestii grele între noi pentru că a fost acel stop cardiac  și în anumite clipe el nu  a fost alături de mine și atunci am avut, așa, o durere.

Nu a fost alături de mine! Eu am suferit niște pierderi fizice, emoționale. El nu a înțeles piederea mea fizică dar l-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea pentru că dacă nu ierți, Universul nu îți dă ceea ce  tu îți dorești! Tu te înalți în vibrație și tot atragi pe vibrația joasă pe care tu ești. Dacă ierți, începi să crești în vibrație înaltă și vei atrage oameni cu vibrație înaltă, vei atrage oameni buni în viața ta și eu am înțeles lucrul ăsta. Poate și unii prieteni s-au schimbat. Și în relația personală am început să atrag oameni mult mai mișto”, a mai avut de completat vedeta.

L-a „atacat” pe George Burcea pentru rolul din serialul “Wednesday”

Atunci când a venit vorba despre rolul pe care George Burcea l-a avut în celebrul serial de pe Netflix, „Wednesday”, Andreea Bălan a cronometrat durata apariției fostului său soț în producția cinematografică și a spus că e bine să aibă încasări pentru că, mai în glumă, mai în serios, să plătească pensia alimentară pentru fetițele lor.

„4 secunde a apărut în „Wednesday". Măcar să facă bani! Să facă bani ca să-mi dea pensia alimentară! (râde)”, a spus, printre zâmbete, Andreea Bălan, la podcastul lui Jorje!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net