Andreea Bălan, în lacrimi! Ce a pățit în timp ce se uita la finala America Express

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a făcut un live pe Instagram în care a putut fi văzută cum a izbucnit în lacrimi în timp ce a revăzut finala America Express. Vedeta a fost vizibil emoționată după ce a retrăit momente din compețița în care a reușit să ajungă, alături de Andreea Antonescu, până în ultimul act. Însă, cele două nu au reușit să-și revendice și marele premiu, acesta fiind câștigat de pereche formată de Bordea și Cortea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns până în finala America Express
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns până în finala America Express

Cântăreața a retrăit, într-un live pe Instagram, experiența finalei America Express și și-a amintit cât de greu a fost în ultimele luni, în cea mai grea și frumoasă experiență din viața ei.

Am vrut să ne uităm împreună, cu toții, la America Express. Este ultima parte. Ați pus telefoanele pe mine și mă faceți să plâng, jur. Plâng, plâng, plâng pentru că mă uit aici și am uitat că au trecut lunile , am uitat și nu mai știu cât de greu a fost, că așa e în viață, le uiți pe alea grele, câteoată le uiți și pe alea frumoase.

Și a fost greu. A fost greu. Și nimeni nu știe cât de greu a fost, doar noi cei care am fost acolo în competiție și cei care am rezistat până la final. Pentru toți a fost greu. Pentru noi a fost și mai greu pentru că am rezistat până la final. Mulțumesc pentru mesaje, le văd pe ecran".

„Nu am trișat. Mi-am ajutat cum am putut echipa"

Andreea Bălan e răspuns și celor care au acuzat-o că a trișat în anumite probe pe care le-a avut de parcurs la America Express, explicând că nu a făcut asta, ea doar a vrut să-și ajute echipa și nu a ezitat să-și folosească toate resursele atunci când acest lucru a fost posibil.

Am dat tot ce am putut, am încercat cât am putut să-mi ajut echipa. Cu micile jocuri, joculețe pe care unii le-au numit trișat. Eu doar am vrut să-mi ajut echipa, să o ajut pe Andreea. Cu toată ambiția mea și cu toată determinarea, unii m-au judecat că am trișat. Nu, nu am trișat, am vrut doar să-mi ajut echipa și am făcut ce am știut eu mai bine ca să ajungem departe. Să ajungem în finală și, de ce nu, să și câștigăm.

Am demonstrat că două femei la 49 de kg se luptă cot la cot cu niște bărbați sau cu perechi formate din bărbat și femeie și că noi la vârsta pe care o avem, că nu mai suntem la 20 de ani, reușim să ne luptăm și să fim un exemplu de ambiție și determinare pentru multe femei care vor, dar care nu pot, dar cu ambiție și multă, multă determinare se poate", a mai adăugat vedeta.

„Doar cu muncă și determinare poți să ajungi locul 1"

Artista a trăit, alături de fanii săi, ultimele momente din America Express. A ținut să menționeze că există doar un singur loc unu și doar cu muncă și determinare se poate ajunge acolo. 

Aici, când urcam acest deal plângeam și aveam foarte mari emoții amândouă și ei la fel (Bordea și Cortea n.r.) și era ultima sută de metrii, ultimele minute și ne gândeam că mai avem puțin puțin. Una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea, dar foarte frumoasă. Câștigă cei mai buni, că  așa e în viață, există doar un singur loc întâi, un singur loc doi, un singur loc trei. Și într-adevăr trebuie să lupți ca să fi cel mai bun, pentru că doar unul e pe locul 1. Atât. Și poți să fii pe locul 1 cu muncă și determinare".

„Ei nu credeau că o să câștige. Noi i-am susținut psihic"

Andreea Bălan a mai spus că s-a bucurat foarte mult pentru băieți și că au meritat să câștige, dar a ținut să precizeze că ea și Andreea Antonescu i-a susținut pe cei doi foarte mult, îmbărbătându-i de nenumărate ori pe parcursul emisiunii.

„Câștigătorii sunt... Bordea și Cortea. Au câștigat. Dragii de ei, dragii de ei, dragii de ei. Au câștigat. Și ne bucurăm foarte mult pentru ei, pentru că i-am susținut mult, îi iubesc foarte mult, sunt niște oameni extraordinari. Și au meritat să câștige. Ce mă bucur pentru ei. Ei nu credeau că o să câștige. Noi i-am susținut psihic foarte mult. Ei nu credeau de-a lungul competiției că o să câștige și noi tot timpul îi îmbărbătam. Și chiar ne bucurăm că au câștigat". Și acum o să venim și noi la câteva minute distanță", a mai adăugat cântăreața.

„Am vrut o luptă corectă. De aceea am creat Bisericuța"

Ea le-a povestit pe live fanilor săi și ce le-a spus fetițelor sale, după terminarea compețiției America Express.

Și locul doi este bun. Asta le-am spus fetițelor mele, că este important să ai un loc pe podium, dar că într-adevăr există un loc unu, un loc doi, un loc trei. Și locul doi e bun, suntem fericite cu locul doi".

Andreea Bălan a explicat că tot ce și-a dorit pentru această competiție a fost să aibă parte de o luptă corectă, așa a explicat ea și „Bisericuța" pe care a creat-o.

Am vrut o luptă corectă. De aceea am susținut și am făcut bisericuța. Cum am zis la început, dacă câștigă ei ne bucurăm și dacă am fi câștigat noi ei s-ar fi bucurat... cu siguranță. Așa că nu contează, noi oricum suntem câștigătore în inimile celor care ne iubesc. Și cred că am arătat că avem caracter pentru că i-am susținut pe acești băieți să câștige. Așadar, vă iubesc, vă mulțumesc tuturor pentru comentarii, pentru mesaje, pentru susținere".

O să lanseze o piesă inspirată din experiența America Express

Cântăreața a dezvăluit, tot în cadrul acestui live, că marți o să lanseze o piesă care are legătură cu America Express.

Vă iubesc mult, urmează să lansez o piesă nouă, marți, care se numește Dor de casă și are legătură cu America Express. Pentru că, într-adevăr, oriunde mergi în lumea asta, ori unde călătorești, nimic nu e mai frumos ca acasă. Vă pup și vă iubesc". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net