Au ieșit la iveală secrete din finala America Express 2023! Cine va câștiga? „Luăm premiul cel mare!”

Ultima actualizare:

America Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1 va ajunge în această seară la final. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură ediția din această seară, de la ora 20:00, momentul confruntării finale dintre cele două echipe formate din Andreea Bălan-Andrea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

Cele două echipe se luptă pentru finala America Express. Sursă foto: Antena 1
Cele două echipe se luptă pentru finala America Express. Sursă foto: Antena 1

Pe tot parcursul reality-show-ului de la Antena 1, echipele au trăit cea mai mare provocare a vieții lor, aceea de a parcurge 7000 de kilometri prin Mexic, Drumul Aurului, Guatemala și Columbia, iar acum perechile care au rămas în competiție sunt pregătite să dea tot ce-i mai bun, pentru a câștiga cea mai importantă bătălie.

America Express a ajuns la final! Cele două echipe sunt pregătite pentru marea confruntare

Noi provocări le așteaptă pe cele două echipe formate din Andreea Bălan-Andrea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea, în ediția finală din această seară.

Concurenții vor fi nevoiți să ducă la bun sfârșit o serie de misiuni la sol, în aer și pe apă, totul pentru a reuși să câștige ultima provocare: El Dorado.

„Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând“, le-a transmis Irina Fodor concurenților, potrivit informațiilor transmise de Antena 1

Concurenții și emoțiile lor pentru marea finală America Express

După ce au traversat momente pline de adrenalină, provocări care le-au pus sângele în mișcare sau momente în care nervii lor nu au mai putut fi stăpâniți, cei patru concurenți ajunși în finală și-au expus stările și emoțiile prin care trec. Acum se simt mai mult decât pregătiți să pună mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Echipele din finala America Express. Sursă foto: Colaj Click! / Antena 1
Echipele din finala America Express. Sursă foto: Colaj Click! / Antena 1

„Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! Nu va fi o bătălie cu mănuși“, a spus Nelu Cortea. 

La rândul lui, Cătălin Bordea este nerăbdător să cucerească Cetatea Cartagenei: „Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează“, a spus el.

Andreea Antonescu dă dovadă de determinare și ambiție, fiind mai mult decât sigură că premiul cel mare va fi câștigat de ea și partenera sa, Andreea Bălan.

„Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare“, a spus Andreea Antonescu. 

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net