Anca Țurcașiu, sărut pasional la „Te cunosc de undeva”: „Nu ne-am mai pupat”

Telespectatorii care au urmărit sâmbătă emisiunea „Te cunosc de undeva", de la Antena 1, au asistat la o scenă cu totul specială și neașteptată: Anca Țurcașiu s-a sărutat cu unul dintre dansatori, chiar în timpul numărului ei cu Jean Gavril. Click! îți spune cine este acesta și de unde îl mai știți.

image

Anca Țurcașiu (52 de ani) a surprins pe toată lumea, sâmbătă seară,  în timpul numărului ei cu Jean Gavril de la „Te cunosc de undeva". În timp ce au intrat în pielea starurilor indiene Maari 2 și au interpretat piesa „Rowdy Baby", Anca Țurcașiu l-a sărutat pe unul dintre dansatori.

„E colegul meu din multe producții pe care le facem împreună. Nu ne-am mai pupat până acum, dar chiar ne cunoaștem foarte bine. Eu nu mă mai pup decât cu partenerul meu din clip, i-am făcut un milion de avansuri, doar, doar se întâmplă ceva", a mărturisit artista, la Te cunosc de undeva.

Bărbatul se numește Dan Rima, are 28 de ani și este unul dintre cei mai sexy dansatori pe care îl știți din nenumărate producții tv, dar și din alte momente artistice.

image

De-a lungul timpului, Dan Rima a apărut în mai multe videoclipuri alături de artiști consacrați precum: Ami, Loredana Groza sau Horia Brenciu. 

Dan a participat și în sezoanele trecute ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, iar de-a lungul timpului a făcut parte și din alte proiecte de televiziune, „Masked Singer", show-ul cu măști de la Pro TV fiind unul dintre ele.

Coleg cu Anca Țurcașiu

De altfel, Dan Rima nu se află la prima colaborare cu Anca Țurcașiu. A lucrat cu aceasta și în trecut, la musical-ul „My Fair Lady”. Dan Rima a mai apărut și în diferite spectacole la Sala Palatului, Delia fiind una dintre artistele care l-a avut în echipa lui.

Dan Rima face sport și dansează
Dan Rima face sport și dansează

 Vă mai spunem că Dan este originar din Chișinău, făcând primii pași în lumea dansului la „Clubul de Dans Codreanca” în perioada 1999 - 2013. A învățat la Colegiul Național de Arte „Regina Maria" din Constanța. După finalizarea studiilor, Dan a venit în București, unde face ravagii printre admiratoare, iar pe lângă diferitele proiecte în care este implicat, acesta face parte și din baletul CoBo Dance.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net